Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napok óta zabálási rohamaim...

Napok óta zabálási rohamaim vannak, 5 napja eszek egyfolytában. Fogytam 24 kilot, 2 hónapig nem is volt semmi baj ezután. Most mi lesz ? Mennyit szedhettem vissza. Van még visszaút, vagy már mindegy ?

Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 14:31
 1/6 A kérdező kommentje:

Ideges vagyok, amióta esik a hó, + ért egy sérülés, amely miatt nem tudok sportolni

Talán pszichésen van ez az egész ? Mit tegyek ? Elrontottam mindent ?

2021. febr. 11. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem rontottál el mindent. Meghízni és lefogyni sem 5 nap alatt szoktak az emberek. Valamennyit lehet felszedtél, de biztos nem több kilót, ahhoz azért nem elég 5 nap. Miért ne lenne visszaút?

Ha ilyen hirtelen jött, lehet, hogy pszichés eredetű. Ezt neked kell tudni, miért vagy ilyen ideges napok óta.

Mi lesz most? Elgondolkodsz, hogy mi váltotta ki, és mit tudsz tenni ellene. Ne érezz bűntudatot, és ne éheztesd magad emiatt. Térj vissza a súlytartó étrendhez, amit fogyás után követtél.

2021. febr. 11. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Átérzem, velem is volt ez. Én nem tudtam vissza fordulni a zabálásból mert egyre jobban eluralkodott rajtam a bűntudat és az önostorozás. Te ne ess ebbe bele. Engedd el az "elhibázott" napokat és lépj tovább. Folytasd az eddigi diétád vagy étrended úgy, mintha mi sem történt volna.
2021. febr. 11. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Valószínű,hogy pszichésen van, mert nem úgy fogytam, hogy éheztettem magamat, mindent ettem, sokat sportoltam. Egészséges vagyok, vérképem jó. Feszült vagyok, lelkileg értek pár nap alatt csapások. Nem tudom, mi van velem, de igen, bűntudatom van, önostorozás, családos magamban.

Szóval akkor van visszaút és talán pár kilo jött fel...azt mondjátok.

De a zabálást tenyleg szó szerint értésetek. Kenyér, szalonna, jégkrém, joghurt, pogácsa, tészta.

Kedves Kettes, írnál erről, Te mennyit fogytál, mikor kezdődtek a rohamok, miket ettél, mennyit híztál vissza

2021. febr. 11. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Tehát nem éhes a szervezetem, emiatt gondolom, hogy nem fizikális ez az éhség.

* csalódás családos helyett.

2021. febr. 11. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyél zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok folyadékot.

Csokit, cukrozott ételeket, lisztes ételeket, kenyeret mellőzd.

2021. márc. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!