Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az gáz, hogy ha visszautasítom...

Az gáz, hogy ha visszautasítom a zsírban sült csirkemellet és a lisztes-habart főzelékeket?

Figyelt kérdés
(...de nem vetem meg a fagyit és a túró rudit? mivel ezekben is tudom,hogy van sok zsír, meg adalékanyagok... általában mégis a bolti fagyiban százalékot tekintve mennyi a tej/tejszín?)
2010. aug. 16. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ hol utasítod vissza. Vendégségben? Mert akkor igen. Pláne, ha utána a fagyit elfogadod. Ha a visszautasítást arra érted, hogy soha nem eszel zsírosat, fagyit viszont néha igen, akkor nem. Mindenki azt eszik, amit akar. Vendégségben én viszont tényleg ügyelnék, hogy ha visszautasítom az adott ételt, akkor utána a desszertet se fogadjam el.
2010. aug. 16. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
az.
2010. aug. 16. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vendégségben utasítom vissza, hanem általában nem élek vele.
2010. aug. 16. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Miert lenne gaz,ha neked igy jo?

Ezt az eletmodot valasztottad, es ezt nem kene befolyásolja masok velemenye. :)

2010. aug. 16. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
azért a főzeléket nyugodtan megeheted
2010. aug. 16. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz

Mindenki azt az utat járja, amelyiket a legjobbnak találja, nálam volt 1 időszak például amikor zöldségnél, gyümölcsnél, grillhúsnál és egy pici pufirizsnél többet nem is ettem ! Eredményes volt ? Hát igen. És ez a lényeg.

2010. aug. 16. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:

azért nem mindegy, hogy magadra keresel-e,

vagy anyuci elkényeztetett porontya vagy-e

2015. okt. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!