Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm 75 kiló az sok?

160 cm 75 kiló az sok?

Figyelt kérdés

Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.

De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.

Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻‍♀️

Szerintetek is fogynom kell?

2020. okt. 21. 11:55
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igazad van, viszont ezzel én is tisztában vagyok. Nem hiába írtam hogy ugyanazokat esszük. Anyu csomagol neki is, nekem is. Ugyanúgy azt a főztöt eszi ő is. A mozgás is hasonló. 25 kilóval vagyok nála nehezebb. Az evés tényleg megnyugtat, mikor hazaérek és ideges vagy ingerült vagyok akkor eszek. Olyankor jövök rá, hogy éhes voltam és azért voltam olyan. Ez nem azt jelenti egész nap eszem. Köszi a válaszokat!
2020. okt. 21. 16:59
 42/50 anonim ***** válasza:
18%
Én míg 49kg voltam, akkor volt tökéletes az alakom, egy csontos sem látszódott ki. Most hiztam 3kg-t, 52 kg vagyok, megjelent egy kis hurka. Ennyit számít pár kg. Ehhez a magassághoz 50-55kg lenne az ideális
2020. okt. 21. 17:06
 43/50 Manócska1 ***** válasza:
100%
én 65 körül voltam gyerek és kistini koromban 165 cm.-hez. aztán sajnos depressziós lettem és a gyógyszerek mellékhatásai miatt most 41 éves múltam és 78-86 között mozog a súlyom. többször próbálkoztam,nem sok sikerrel. napközbe nem eszek sokat,estére vagyok éhesebb. de tavasszal ismét belevágok
2020. okt. 21. 17:10
 44/50 anonim ***** válasza:
94%

Tesód valószínűleg ektomorf alkat, te pedig endomorf. Más összetételű ételre van szükséged, és más mozgásra. Ez, ahogy korábban is írták az anyagcserén, és az azt irányító hormonokon múlik.

Egy picit nem ártana fogynod, leginkább az egészséged érdekében. Gondolom még fiatal vagy, mert suliba jársz, ilyenkor még nem érzékelhető a negatív hatása, de idővel sajnos előjönnek. Ha 20 kilót nem is, de 10-et érdemes lenne leadnod. Azzal is bőven megmaradnának a telt formáid, de már normál kategória lehetnél, főleg, ha eddzel is. Mozgásnak ajánlott a kardió, aerob neked, illetve heti néhány alkalommal erősítő edzés. Ezt súlyok nélkül otthon is el tudod kezdeni. Ha sikerül egy kis izmot növesztened, az máris gyorsítja az anyagcserédet, mivel az izom több energiát igényel a fenntartáshoz.

Üdítő felejtős, ha mindenképpen ragaszkodsz az energiaitalhoz, válaszd a sport, vagy cukormentes verzióját. De okosabb dolog teljesen elhagyni.

2020. okt. 21. 17:58
 45/50 anonim válasza:
24%
Ha tényleg szép arcod, és kicsit duci alakod van, akkor sokak számára lehetsz álomlány is, de csak ha egészségesen vagy 75 kiló. (Erős csontozat, nagy kalória-,energiaigény stb.) Ha viszont nehezen megy a mozgás, futás, edzés, akkor próbálkozz a fogyással. Bárhogy is döntesz, azt vedd figyelembe, hogy neked hogy lesz a legjobb, legkényelmesebb. Bármennyire is tetszik a srác, nem szabad engedned hogy miatta változtass magadon, mert lehet hogy az nem oldja meg a problémát, vagy ne adja Isten még te is rosszabbul fogod magad érezni. Mindenképp gondold át!
2020. okt. 21. 18:35
 46/50 anonim ***** válasza:
84%
Van rajtad felesleg,de nem a kórosan köver kategória,hagyjuk már! 170 cm-hez voltam végzősként 80,és mivel arányosan oszlott el,sose tartottak kórosan kövérnek.Osztálytársam 155 cm-hez volt ennyi,mint Te,ő meg szinte csak fenékben és mellben volt erősebb.Nem annyira a BMI a lényeg,hanem,hogy az izomzatodat kiépítsed,lecsökkenjen a testzsír,és egészséges legyél.Ilyen fiatalon ne akarj húsz kilókat fogyni,pláne ne gyorsan és meggondolatlanul.Azóta én is fogytam 15-t,szintén úgy,mint az egyik válaszoló.Minden eszek,de mértékkel,zsírosat semmit,cukros valami is max egy héten egyszer.Heti 3-4x mozgás,2 l víz naponta,szerintem egyelőre ez Neked is elég lenne,főleg ha elhagyod az energyt is mellé.Egy tíz kilót szerintem célszerű lenne fogynod,de ne a kilókat nézd,hanem,hogy mennyi zsír és izom van rajtad,milyen arányban oszlik el.Az a lényeg,hogy egészséges legyél!
2020. okt. 21. 21:14
 47/50 anonim válasza:
100%

Sztem is érdemes lenne fogynod. Tűz ki magad elé egy teljesíthető célt és ha azt elérted egy újabbat. Hagyd el az üdítőket, igyál vizet. Vezesd, h mit eszel. Egyél kevesebb kenyeret. Vannak a youtubon torna videók, amiket tudsz otthon végezni, vagy kocogj kezdetnek. Kérd meg a szüleidet is, h segítsenek, ők is biztosan egészségesnek akarnak látni. Ne nassolj. Evés közben csak az evésre koncentrálj. De ne éheztesd magad! Sikerülni fog!

20/l 165cm/58 kg

2020. okt. 21. 21:44
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Legalább 15 kg plusz van rajtad. Nem extra sok, és nem vagy elhízva, de túlsúlyos vagy, és ez hosszútávon, ha nem foglalkozol vele, csak rosszabb lesz. Onnan meg rettenetesen nehéz visszafordulni, főleg ha szétcseszed az anyagcserédet és beteg leszel mellé.☹️

Tudom mit beszélek, nekem 35 kg feleslegem volt eredetileg, amiből sok sok év drasztikus fogyókúra és jojózás után 105 kg lett, rengeteg betegség, anyagcserezavar, hormonzavar, fájdalom és kínszenvedés jött vele.

Az utolsó utáni pillanatban azért észhez tértem és életmódot váltottam, lassan 20 hónapja, és -67 kg- nál járok. Sok munka van benne, testileg- lelkileg egyaránt, és hosszú még az út a célig, de eleve nem kellett volna idáig jutni, ha akkor régen normális útmutatást kapok az " egyél keveset mindenből" meg az "1200 kalória/ nap" " okosságok" helyett, és behatóbban foglalkozom a " kisebb" rosszal, és több ésszel közelítem meg a dolgot mint ami 14 évesen volt.:(

:(

Azt tudom neked mondani hogy ne a pasiknak akarj megfelelni, ne az érdekeljen, hogy jól nézz ki, hanem az egészséged. Az mindennél többet ér. A motiváció legalább olyan fontos mint lefogyni az egészségért. Ne várd meg, amíg még jobban tönkremegy az életed. Onnan sokkal nehezebb, lassabb, rögösebb a visszaút. És mondhatod persze, hogy te sose jutnál oda ahol én voltam, nos lehet, de én is azt hittem annak idején, hogy neeem, velem ilyen nem lesz. Tévedtem. Sajnos az a típus vagyok aki rettenet gyorsan hízik:( Bő, kényelmes cuccokkal sokáig fel sem tűnt, csak a fájdalom ami egyre gyakoribb lett, akaraterőm meg halovány😂 De élni akarok, szóval összekapartam magam. Még 38 kg lefaragása vár rám de úgy érzem már most megérte:)

Sok sikert kívánok neked!

2020. okt. 22. 00:45
 49/50 anonim ***** válasza:
42%
Igen, 15-25kg súlyfelesleg van rajtad
2020. okt. 22. 13:16
 50/50 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen magassághoz a 65 kilóra mondanám, hogy kicsit duci, de még belefér. A 75 már sok.
2020. okt. 22. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!