Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha én most betolok egy nap...

Ha én most betolok egy nap alatt szó szerint 1 kiló mogyorókrémet + egy csomó édességet és nap végére kb 10 ezer kalóriát vittem be akkor hízni is fogok kb 1 kilót?

Figyelt kérdés

ne kérdezzétek hogy miért tennék ilyet (bár egyértelmű: mert jó érzés :D)

és ne mondjátok hogy lehetetlen mert sok trashkajából simán belehet vinni ennyit egy nap alatt

na szóval annyi hogy így nap végére úgymond 8 ezer kalóriát vittem be pluszba, mert 2ezret alapból elégetek egy nap alatt, ez a súlytartós

szóval 8 ezer + kalória ami kb kicsit több mint egy kiló zsírnak felel meg akkor annyit is fogok hízni?

2020. szept. 17. 05:18
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Hát attól függ.

Vannak bizonyos helyzetek amikor az anyagcseréd begyorsul.

De amúgy nagyjából jól látod valószínűleg hízni fogsz az ilyenektől.

Már ha (jól gondolom) nem egy férfi állat vagy aki egész nap a téglákat dobálja, hanem egy átlagos/ vékony lány, valamiért az írásodból erre gondolok.

2020. szept. 17. 06:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hízni fogsz, de nem egy kilót. Valószínűleg egy jelentős része emésztetlenül, vagy csak részben emésztve fog távozni, ugyanis a szervezet képtelen ennyit feldolgozni egy nap alatt.
2020. szept. 17. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Garantáltan nem fogsz hízni egy kilót, legfeljebb alapos hasmenésed lesz a rengeteg zsírtól.

Másrészt ha egyetlen egy napon túlléped a keredetedet, az nem okoz hízást, ugyanis a szervezet nem gép, ennél jóval bobnyolultabb - ha a többi napokon tartod a normál keretedet, akkor ehy hétre számolva már nem igazán sokat számít.

2020. szept. 17. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül 1 kilót hízol, mert nem biztos, hogy ezt mind meg is tudod emészteni. Rosszabb esetben gyomorrontás, hasmenés is előfordulhat.

Az is lehet, hogy a következő napokban a szokásosnál kevesebbet tudsz majd enni, így a heti átlagot nézve nem viszel be sokkal több kalóriát, mint egyébként.

2020. szept. 17. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Wow, olvasva ezt a kérdést és a valaszokat, kedvem támadt egy brutál csalónaphoz, rengeteg édességgel :D Itt sanyargatom magam napi 1-200 kcal édességgel, néha már a falat kaparom, úgy betolnék egy óriás Milkát vagy egy üveg Nutellát kaláccsal, erre mindenki írja, hogy ettől egy kilót se lehet hízni...most meghoztátok a kedvemet, de komolyan :)
2020. szept. 17. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :D majd ha lesz feleslegbe pár ezer forintom biztos csinálok egy ilyesmit de azt akkor már inkább szülinapomra tartogatom mert akkor úgyis kapok pénzt, mert hát igen velem régen még régi életmódomnál mikor közel 100 kiló voltam fordult elő nem egyszer hogy 3-5 ezreket hagytam ott a boltban csak édességre költve :D még ha a gyomrom kevésbé bánja a pénztárcám annál inkább :D
2020. szept. 19. 04:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már egy ideje nem csinálsz ilyeneket, lehet, hogy azt fogod észrevenni, hogy nem bírsz ennyi junk food-ot megenni, vagy nem is ízlik már annyira... Nálam legalábbis ez a helyzet. Én a házi sütiket szeretem (illetve szerettem) nagyon, de még a kedvenc sütimből se tudok 3-4 darabnál többet megenni :) És nem azért, mert annyira vigyázok a vonalaimra, hanem mert ennyi esik jól. Vendégségben sem tudok 2000 kcal plusznál többet összehozni.

2020. szept. 19. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!