Hogyan tudnék fogyni? Egy csomó mindent kipróbáltam már de soha nem fogytam.
Mégis mit próbáltál? A kalóriadeficitnek hatnia kell, persze koplalás nélkül s lehetőleg mozgással s jó étrenddel, hogy az egészségnek is adjunk.
Én mindig fogytam, ha elég keveset ettem s azt hiszem, ez természetes is, bár van, akinek kicsit trükkösebb s ez-az bekavarhat. Hogy mivel érjük el a deficitet jóllakottan s élvezetesen, az már egy más kérdés és sokféle, egyéni válasz van rá.
De milyen diétát? Nem hinném, hogy fényből élő csodalény volnál, bocs.
Hogy adjunk ötletet, ha nem tudjuk, mi nem hatott? Bár a lényeget korábban leírtam, jó étrend, mozgás, normális kalóriadeficit. Unalmas lehet, de ez a jó módszer.
Honnan tudod, mi a jó kalóriadeficit számodra? Ezt csak kitapasztalni lehet, a fogyás által, hiszen nem számítható.
Ezzel lehet a gond, mert 3-4 hónap az azért igen hosszú idő. Én nem is csináltam volna tovább ugyanúgy, ha hetekig semmi, hisz akkor nem működik.
nem bántásból-és most főleg magamból indulok ki..-DE nem lehet hogy te is abban a hibába ettél,hogy azért itt-ott mégis csipegettél (mert sok kicsi sokra megy sajnos) én is hónapokig diétáztam mindenféle értenddel-és magamnak sem vallottam be hogy előfordulták "bűnözések"- és bár hízni nem híztam de nem is fogytam,pedig úgy éreztem mindent megtettem.
Aztán elegem lett. eldöntöttem hogy ez így nem jó. el kezdtem futni,és tényleg odafigyelni az étkezésre. azóta 2 év után tényleg elkezdtem fogyni.igaz hogy nagyon lassan mert csak heti fél kiló megy le.de legalább beindult.
"Lehet hogy valami miatt nem tudok fogyni?"
Kizart. Egyszeruen tul sok kaloriat ettel.
A dieta tok egyszeru, kevesebb energiat (kaloriat) kell bevinned mint amennyit elhasznalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!