Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm 75 kiló az sok?

160 cm 75 kiló az sok?

Figyelt kérdés

Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.

De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.

Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻‍♀️

Szerintetek is fogynom kell?

2020. okt. 21. 11:55
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
70%
Ez komoly kérdés? Jelentős túlsúlyod van, 20 kilótól mindenképp meg kellene szabadulnod.
2020. okt. 21. 12:02
 2/50 anonim ***** válasza:
95%

Én is majdnem ennyi voltam, én én is jól éreztem magam a bőrömben. De akármilyen jól is oszlik el rajtad, az ideális súlyhoz min. 20 kg felesleg van rajtad, ami azért elég sok. Én azért kezdtem fogyni, hogy ne szaladjon el velem még jobban a ló, és ne 90-100 kg-nál jöjjek rá, hogy m*rha nagy gáz van... Neked is ezt tanácsolom.

A férfiakkal meg nem kell foglalkozni. Egy részük nem is nőt akar, hanem egy olyan lényt, aki súlyban valahol egy németjuhász kutya szintjén mozog...

A te túlsúlyod még nem kóros, de már nem sok választ el tőle! Ezen gondolkodj el!

2020. okt. 21. 12:04
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
*2-es vagyok: ehhez a magassághoz voltam én is majdnem ennyi, amikor azt mondtam: elég!
2020. okt. 21. 12:05
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minimum 10,de inkább 15 kilótól kéne megszabadulni a saját egészséged érdekében.
2020. okt. 21. 12:06
 5/50 anonim ***** válasza:
78%
A 160 nem, a 75 igen. Dobj le egy huszast.
2020. okt. 21. 12:08
 6/50 A kérdező kommentje:

Ha jól értem akkor egészségesebb lennék 20 kiló mínusszal. Nem tudom hogyan fogyhatnék le. Régebben próbáltam de sose ment.

Anyámék nem főznek rám külön. Zöldség - gyümölcs ritkán van itthon. Inkább tészták, pörköltek, üditők.

Plusz szeretek enni, megnyugtat. Mozognii meg nehéz.

2020. okt. 21. 12:13
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
#12.13 Igen, mozogni nehezebb, mint enni. És ahogy egyre hízol, egyre nehezebb lesz. Erős akarat nélkül nem fog menni.
2020. okt. 21. 12:17
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana fogynod, mert BMI alapján a túlsúlyos kategóriába esel, de hogy mennyit, azt távolról és látatlanban lehetetlen megmondani. Mindenkinek megvan, hogy mi számít normálnak, izommennyiségtől, testalkattól is függ, nem elég a magasság + súly megadása.
2020. okt. 21. 12:18
 9/50 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek üdítő helyett igyál csapvizet.

Igazából enni lehet mindent az nem gond, csak egyel kevesebbet.

Zöldség-gyümölcsből egy-egy darabot venni, hogy csak azt egyel este nem drága.

Mozgasbol pedig több felet ki kell próbálni amíg meg nem lesz a tökéletes.

Nem indulsz nagy tulsulyrol akar futhatsz is rövid távnál kezdve aztán szép lassan növelve

2020. okt. 21. 12:18
 10/50 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell 20kg-ot megcélozni, bár valóban az lenne az ideális súly ehhez a magassághoz. Ha van üdítő otthon, akkor nem pénz kérdés a hűtő tartalma. Egyél kevesebb kenyeret, péksüteményt, tésztát, krumplit, rízst stb., helyette minden étkezéshez zöldséget. Az üdítőket felejtsd el, illetve a nassolást.
2020. okt. 21. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!