160 cm 75 kiló az sok?
Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.
De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.
Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻♀️
Szerintetek is fogynom kell?
Én is majdnem ennyi voltam, én én is jól éreztem magam a bőrömben. De akármilyen jól is oszlik el rajtad, az ideális súlyhoz min. 20 kg felesleg van rajtad, ami azért elég sok. Én azért kezdtem fogyni, hogy ne szaladjon el velem még jobban a ló, és ne 90-100 kg-nál jöjjek rá, hogy m*rha nagy gáz van... Neked is ezt tanácsolom.
A férfiakkal meg nem kell foglalkozni. Egy részük nem is nőt akar, hanem egy olyan lényt, aki súlyban valahol egy németjuhász kutya szintjén mozog...
A te túlsúlyod még nem kóros, de már nem sok választ el tőle! Ezen gondolkodj el!
Ha jól értem akkor egészségesebb lennék 20 kiló mínusszal. Nem tudom hogyan fogyhatnék le. Régebben próbáltam de sose ment.
Anyámék nem főznek rám külön. Zöldség - gyümölcs ritkán van itthon. Inkább tészták, pörköltek, üditők.
Plusz szeretek enni, megnyugtat. Mozognii meg nehéz.
Kezdésnek üdítő helyett igyál csapvizet.
Igazából enni lehet mindent az nem gond, csak egyel kevesebbet.
Zöldség-gyümölcsből egy-egy darabot venni, hogy csak azt egyel este nem drága.
Mozgasbol pedig több felet ki kell próbálni amíg meg nem lesz a tökéletes.
Nem indulsz nagy tulsulyrol akar futhatsz is rövid távnál kezdve aztán szép lassan növelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!