160 cm 75 kiló az sok?
Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.
De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.
Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻♀️
Szerintetek is fogynom kell?
30-asnak először! Nem tudom miért hiszed, hogy támadlak. Annyit írtam, hogy elhiszem, hogy bomba alakod van. Én ezzel a súlyjal nem látom magamat malacnak max ducinak, tehát ebből következtettem arra, hogy neked biztos jó alakod lehet. Inkább pont, hogy te voltál aki támadott. Nem tudom miért, de van egy sejtésem.
29-es! Könyörgöm hagyjuk már itt abba a veszekedést! Nem uszítani akartam vagy bármi, érdekelt a dolog azzal kapcsolatban mi a véleményetek erről a súlyról. Ugye írtatok vegyesen. Én teljes mértékben tiszteletben tartom mindenki véleményét. Nem áltatom magamat, én látom, hogy duci vagyok de nem az a szétfolyok kategória mondhat bárki bármit. Nem fogok azért bepánikolni mert van rajtam pár plusz kiló.
Másik dolog, sajnos fogalmam sincs egesz pontosan mikor vagy hogy alakultam “ilyenné” . Leírtam az étkezési szokásaimat, van benne kivetni való ez tény. Viszont a testvérem is ugyanígy él, nála mégsem okoz különösebb gondot. Ezt is kiveséztük itt. Egyszóval: Köszönöm a válaszokat!
Innentől kezdve aki sértegetőzik, vagy konfliktust generál a kommentszekcióban azt jelenteni fogom. Egy teljesen ártalmatlan kérdest írtam ki, és már most elleptek a sértegető privátok. Aki magára ismer az szégyelje magát.
Kérdező, nem vagyunk egyformák. Más az anyagcseréd, mint a testvérednek.
Nem hozzá kéne hasonlítanod magad, hanem saját magadhoz.
Foglalkozz inkább azzal, hogy sürgősen változtass eddigi életviteleden, ha le szeretnél fogyni. Nem máról holnapra híztál 25 kg-t, hanem az évek során. Az, hogy sétálgatsz egy picikét, az szinte semmi mozgás. A tesit meg inkább hagyjuk. Mindenki volt diák, mindenki ismeri a tesik "mozgalmasságát." Intenzív testedzés szükséges, de a legfontosabb, hogy az étkezésedet alakítsd át.
32-es! Köszi a választ! Eszembe jutott egy kérdés!
Jön a tél, jön a hideg. A konditermen kívűl hol lehetne még mozogni? Vannak ezek a kinti “gépek” vagyis ilyen edző kellékek pár parkba. Nem tudom tudja-e valaki mire gondolok. Azokat lehet vagy érdemes használni?
En 170 cm vagyok. 83 kg voltam télen. Tavasszal kezdtem a fogyást, foleg májustol írom a kilokat minden szombaton. Heti 3x mozgok elipszis gépen 20 percet. Enni mindent eszek, de fele adagot. Eleinte rengeteg almát, zoldséget ettem,hiszen el kellett telítenem a gyomromat. Most oda jutottam, hogy 67 kg vagyok. Ossze szukult ugy a gyomrom,hogy elég a kevés étel.
Reggelizek, ebédelek, vacsorázok. Csokit is szoktam enni 3 cikkel naponta.
Neki lehet vágni, csak az elindulás nehéz. Nekem 2 kisiskolás gyerekem van és megy. A kicsi most elsos. Hajrá és igen, fogynod kell mert pár év mulva azon veszed magad érszre,hogy 90 kg lesze.
33 N
"Plusz szeretek enni, megnyugtat."
Ez elég nagy probléma, enni csak azért kellene, hogy a tested működni tudjon, megnyugtatás miatt enni egyenes út a kóros elhízáshoz. Meg kellene tanulnod kezelni a problémáidat, felismerni a testi éhséget. Nyugtattak korábban étellel?
Testvérről annyit, hogy amíg nem írsz le, mérsz meg mindent, amit elfogyasztasz, s nem ezt hasonlítod össze hetek múlva, nem tudod megítélni, mennyivel eszel többet, mint ő. Nagyon csalóka az ilyen "nem eszem többet, mint más" elképzelés, az esetek túlnyomó többségében téves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!