160 cm 75 kiló az sok?
Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.
De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.
Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻♀️
Szerintetek is fogynom kell?
Reggeli: Tejeskávé egy édesítőbogyóval , 2,8%-os tehéntejjel
Ebéd: 1 magvas kenyérből készült szendvics, margarinnal , párizsival vagy téliszalámival, sajt, egy vagy két karika paradicsommal
Uzsonna: vagy kakaó egy kis keksszel vagy egy energia ital
Vacsora: amit anyu főzött kis tányérral
Napközben néha 2 energia ital, vagy egy belvita jó reggelt lecsúszik.
Hétvégén hasonló a reggelim mint hétköznap, ebéd amit anya főzött. Uzsonna: valamilyen keksz vagy mogyoró
Vacsora: rántotta vagy zabkása
Heti 5 tesi óránk van, sétálok párszor barátnőkkel, illetve minden hétköznap sétálok a vonathoz 4 kilómétert oda-vissza.
Tesóm is hasonlóan étkezik csak ő még ennyit sem mozog. :)
Energiaitalt hagyd el, de sürgősen.
Az étkezésed nem valami egészséges. Nasi, keksz, margarin, belvita, ezek mind egészségtelenek. A belvita is cukros, a reggeli édesítőbogyó meg pláne.
Fogyni akarsz? Felejtsd el a cukrokat, édesítőszereket, fehér lisztből készített dolgokat. A margarint cseréld le teavajra. A szendvicsebédet váltsd fel meleg két fogásos ebédre. Uzsonna legyen gyümölcs és egy kis magvak. Vacsorakor ne egyél gyorsan felszívódású szénhidrátot, pl. kenyeret, rizst, krumplit.
Kérdező, a 20-25 kg súlyfelesleg az igenis súlyosan elhízott kategória!
Ne áltasd magad azzal, hogy nem akkora a baj. De, igenis, nagy a baj és ha nem fogadod el a tényt, akkor változtatni se fogsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!