Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm 75 kiló az sok?

160 cm 75 kiló az sok?

Figyelt kérdés

Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.

De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.

Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻‍♀️

Szerintetek is fogynom kell?

2020. okt. 21. 11:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%
ja és még az is fontos volt, hogy lassan ettem, így többet rágtam, szigorúan asztálnál, nem tv előtt ettem.
2020. okt. 21. 13:21
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
#16-os Nem egyformán működik a hormon rendszeretek. Le tudnád írni, hogy mit, mennyit eszel, iszol egy nap. Nyilván nem grammokban, de minél részletesebben, hogy érzékelni lehessen a mennyiségeket. (Ami még lehet, hogy ő sokkal többet mozog.)
2020. okt. 21. 13:27
 23/50 A kérdező kommentje:

Reggeli: Tejeskávé egy édesítőbogyóval , 2,8%-os tehéntejjel

Ebéd: 1 magvas kenyérből készült szendvics, margarinnal , párizsival vagy téliszalámival, sajt, egy vagy két karika paradicsommal

Uzsonna: vagy kakaó egy kis keksszel vagy egy energia ital

Vacsora: amit anyu főzött kis tányérral

Napközben néha 2 energia ital, vagy egy belvita jó reggelt lecsúszik.

Hétvégén hasonló a reggelim mint hétköznap, ebéd amit anya főzött. Uzsonna: valamilyen keksz vagy mogyoró

Vacsora: rántotta vagy zabkása

Heti 5 tesi óránk van, sétálok párszor barátnőkkel, illetve minden hétköznap sétálok a vonathoz 4 kilómétert oda-vissza.

Tesóm is hasonlóan étkezik csak ő még ennyit sem mozog. :)

2020. okt. 21. 13:34
 24/50 anonim ***** válasza:
89%
Az energia italokról leállhatnál, de az étkezésed egyáltalán nem indokolja a 75kg-ot. Érdemes lenne a pajzsmirigyedet és inzulin rezisztenciát nézetni.
2020. okt. 21. 13:47
 25/50 anonim ***** válasza:
35%

Energiaitalt hagyd el, de sürgősen.

Az étkezésed nem valami egészséges. Nasi, keksz, margarin, belvita, ezek mind egészségtelenek. A belvita is cukros, a reggeli édesítőbogyó meg pláne.

Fogyni akarsz? Felejtsd el a cukrokat, édesítőszereket, fehér lisztből készített dolgokat. A margarint cseréld le teavajra. A szendvicsebédet váltsd fel meleg két fogásos ebédre. Uzsonna legyen gyümölcs és egy kis magvak. Vacsorakor ne egyél gyorsan felszívódású szénhidrátot, pl. kenyeret, rizst, krumplit.

2020. okt. 21. 13:52
 26/50 anonim ***** válasza:
52%
"Kicsit ducinak érzem magam..." de aranyos vagy, eszem ágában sincs megbántani, de szintén 160 centis lányként, 60 kilóval én vagyok a kicsit duci. Te inkább már a súlyosan elhízott felé konvergálsz.
2020. okt. 21. 14:04
 27/50 anonim ***** válasza:
67%
Mik ezek a leszavazások? :O
2020. okt. 21. 14:07
 28/50 A kérdező kommentje:
26-os a kérdésre koncentrálj inkább. Elhiszem, hogy bomba alakod van, nekem nem kell bizonygatnod. :) Nem hinném, hogy súlyosan elhízott lennék, de köszi, hogy leírtad a vélemenyedet.
2020. okt. 21. 14:07
 29/50 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, a 20-25 kg súlyfelesleg az igenis súlyosan elhízott kategória!

Ne áltasd magad azzal, hogy nem akkora a baj. De, igenis, nagy a baj és ha nem fogadod el a tényt, akkor változtatni se fogsz ezen.

2020. okt. 21. 14:10
 30/50 anonim ***** válasza:
71%
Bomba alakom? Te jó ég, ezt miből szűrted le? Duci vagyok ahogy írtam, különben mit keresnék itt? Nem kell rögtön ugrani és támadni mindenre, semmi bántót nem írtam szerintem. Azt főleg nem, hogy súlyosan elhízott vagy. Olvass és értelmezz, menni fog, bízom benned! :)
2020. okt. 21. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!