2 hónap alatt lement 13 kiló.Kb másfél hete stagnálok szigorú diéta, minden nap 1 óra cardio és súlyzó edzés mellett. Mikor fog beindulni a fogyás? N/35é/165/77
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 11:42
1/12 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja neked megmondani... Egyébként a legtöbb fogyásnál jelentkezik stagnálás ami orvosi értelemben nem 1-2 hét, hanem 1 hónapnál kezdődik, ha se a súly, se a körméretek nem változnak.
Megoldás: türelem, kitartás.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kitartás megvan,csak az a fránya türelem...
2020. szept. 7. 12:45
3/12 anonim válasza:
vagy a kcalt kell csökkentsd vagy a mozgás intenzitását, ennyi
4/12 anonim válasza:
Ha 2 hónap alatt ennyi lement, akkor szinte biztos, hogy kevesebbet ettél, mint kellett volna és a szervezetednek most lett elege ebből. Állj be egy normálisabb bevitelre és ne csodálkozz ha először visszamegy 1-2 kg.
5/12 anonim válasza:
Nekem másfél hónapja stagnál (vagy több). Engedtem is rajta egy kicsit (de nem jött vissza semmi) most kezdem megint komolyan venni, hátha újra beindul
6/12 anonim válasza:
13 kiló rengeteg, túltoltad nagyon, lehet, hogy 3-4 hónapra parkoló pályára küld a tested. Mennyit eszel egy nap?
7/12 anonim válasza:
nem kötekedésből, de hogy csináltad ilyen gyorsan? én március óta fogytam ennyit vagy kicsit többet...
8/12 A kérdező kommentje:
Rosszul csináltam sajnos.Nagyon kevés kalóriát vittem be.Most próbálom lassan emelni.
2020. szept. 7. 16:50
9/12 anonim válasza:
Ezt a hibát sajnos a legtöbb fogyni vágyó elköveti aki kalóriasztámolgatással próbál fogyni. Nem mindenáron kevés kalória kell, hanem azt nézd meg, hogy miből származik.
10/12 anonim válasza:
90 kilorol indult emberek. Nagy sulybol gyorsabban fogy az ember mint ha 52rol akart volna 50re lemenni. -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!