Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm 75 kiló az sok?

160 cm 75 kiló az sok?

Figyelt kérdés

Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.

De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.

Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻‍♀️

Szerintetek is fogynom kell?

2020. okt. 21. 11:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sok. Én 15 centivel magasabb vagyok, mint te, de én se lennék vékony ezzel a súllyal. Hacsaknem totál izmos lennék.

Elhiszem, hogy így is szép vagy. Az is biztos, hogy valakinek pont így tetszenél, ahogy vagy. De ha az illető ezt nem tudja, mert direkt nem küldesz egész alakos képet, akkor átverésnek hiheti.

2020. okt. 21. 12:44
 12/50 Lena7 ***** válasza:
100%

Olyan mozgást végez, amit szeretsz csinálni!

Kutyasétáltatás, kerékpározás, túrázás, sétálás a barátokkal, kosárlabda (nemsokára lehet majd jégkorcsolyázni is)

Bármit csinálhatsz, csak az a lényeg, hogy mozogj és szeresd csinálni.

A cukros üdítőket próbáld meg elhagyni és keress olyan egeszséges ételeket, amik a családnak is tetszenek (én is ezt csináltam, nagyon sok új finom és egészséges receptet vezettünk be a mindennapjainkba)

Én a zöldséget nem szeretem, viszont rájöttem arra, ha megborsozom meg teszek rá egy icike picike sót, akkor sokkal finomabb.

Kisérletezz és ne add fel!

Tapasztald ki, hogy mi a jó neked!🤗

2020. okt. 21. 12:45
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

Ezt dobta ki a BMI-kalkulátor:

29.3

Elhízás

Ideje valamin változtatni,

[link]

2020. okt. 21. 12:51
 14/50 anonim ***** válasza:
87%
A pörkölt egészségesnek mondható, persze ha nem tocsog az olajban. A tészta sem ördögtől való. Az üdítők, túlzott nassolás viszont felesleges, szerintem itt lenne a legkönnyebb megfognod a dolgot. Az nem baj, ha ugyanazt eszed mint a családod, ha a sok felesleges cukros dolgot elhagyod, vagy legalábbis rendben lecsökkented, már fogsz eredményeket látni, és akkor még csak nem is sportoltál.
2020. okt. 21. 13:01
 15/50 anonim ***** válasza:
31%

A legideálisabb súly ehhez a magassághoz az 50 kg.

A fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik.

Mellőzd kérlek a gyorséttermi és minden szemét kaját, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, próbálj meg főzni magadnak (a youtube tele van egyszerűen elkészíthető ételekkel), csak vizet igyál minimum 2 litert, a fehér lisztes és cukros dolgokat felejtsd el.

Minden csak rajtad múlik. Ha le akarsz fogyni, akkor azért tegyél és áldozz rá. Legyen erőd és kitartásod hozzá.

2020. okt. 21. 13:12
 16/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Valaki esetleg tudna nekem erre válaszolni?

A tesvérem is ugyanazt eszi amit én a magasságunk is ugyanakkora. Én egy picit magasabb vagyok nála. De egyszerűen nem több 50 kilónál. Nem tudom mit rontok el. Ugyanazok a szokásaink. :( Napi 3 szor eszek, heti max 3 szor sétálok suli után a barátnőimmel. Meg ugye a tesi órák.

2020. okt. 21. 13:13
 17/50 anonim ***** válasza:
54%

Sok??? Rengeteg!!

Én 60 kg vagyok ugyanehhez, ebből elég sok izom, mégis van extra, s zavar is...

2020. okt. 21. 13:15
 18/50 anonim ***** válasza:
36%
Ez a bmi kalkulátor egy nagy f@szság már elnézést. Nekem azt írja ki súlyosan elhízott vagyok 😂😂 soha a büdös életbe senki nem mondta még nekem,hogy kövér lennék vagy túl súlyosnak nézek ki. De nem is nézek ki annak egyáltalán. Az irja dobjak le 30 kilót... Ha ledobnék 30 kilót úgy néznék ki mint egy anorexiás. Az se mindegy, hogy ebből a súlyból menniy zsír és mennyi izom.
2020. okt. 21. 13:16
 19/50 anonim ***** válasza:
93%
szia, ugyanennyi voltam ugyanennyi magassághoz. ráadásul utálok mozogni, ugrálni. Annyit csináltam, hogy elkezdtem sétálni a háztömbök körül még tavasszal kb 20 percet, közbe zenét hallgattam mp3 lejátszón és szigoróan betartottam a reggeli, tízóra, ebéd, uzsi, vacsora rendet. müzlistálkából ettem minden érkezésre és szigúrúan csak egyszer vettem az ételből. mindegy milyen kaja volt, pörkölt tésztával vagy rántott hús csirkével, de csak annyit ami belefért a tálkába. Éhezés nélkül fogtyam 10 kgot így, de több már nem menne le csak ha diétáznék és rendesen tornáznék.
2020. okt. 21. 13:18
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, kenyeret is ettem, de max két szeletet a kockakormájó szelet kenyerekből és desszertes tálkán etten meg.
2020. okt. 21. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!