160 cm 75 kiló az sok?
Kicsit ducinak érzem magam, de már kezdtem elfogadni a testemet. Rengeteg plus size modelt nézek, követel instán. Pinteresten szoktam inspirálódni.
De! Randiztam egy fiúval aki konkrétan kosarat dobott mert szerinte dagadt vagyok. Teljesen szétcs*szt* az önbizalmamat. Mindenki azt mondja jól áll, így vagyok önmagam. Viszont ez engem most nem vígasztal. :( A fiú aki nagyon tetszik, lepattintott.
Jó az igaz, hogy sose küldtem egész alakos képeket. Meg sehova se rakok ki teljes képet. De az arcom az nagyon szép. Hiába lennék gebe ha ronda vagyok nem?🤷🏻♀️
Szerintetek is fogynom kell?
Nekem sok. Én 15 centivel magasabb vagyok, mint te, de én se lennék vékony ezzel a súllyal. Hacsaknem totál izmos lennék.
Elhiszem, hogy így is szép vagy. Az is biztos, hogy valakinek pont így tetszenél, ahogy vagy. De ha az illető ezt nem tudja, mert direkt nem küldesz egész alakos képet, akkor átverésnek hiheti.
Olyan mozgást végez, amit szeretsz csinálni!
Kutyasétáltatás, kerékpározás, túrázás, sétálás a barátokkal, kosárlabda (nemsokára lehet majd jégkorcsolyázni is)
Bármit csinálhatsz, csak az a lényeg, hogy mozogj és szeresd csinálni.
A cukros üdítőket próbáld meg elhagyni és keress olyan egeszséges ételeket, amik a családnak is tetszenek (én is ezt csináltam, nagyon sok új finom és egészséges receptet vezettünk be a mindennapjainkba)
Én a zöldséget nem szeretem, viszont rájöttem arra, ha megborsozom meg teszek rá egy icike picike sót, akkor sokkal finomabb.
Kisérletezz és ne add fel!
Tapasztald ki, hogy mi a jó neked!🤗
A legideálisabb súly ehhez a magassághoz az 50 kg.
A fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik.
Mellőzd kérlek a gyorséttermi és minden szemét kaját, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, próbálj meg főzni magadnak (a youtube tele van egyszerűen elkészíthető ételekkel), csak vizet igyál minimum 2 litert, a fehér lisztes és cukros dolgokat felejtsd el.
Minden csak rajtad múlik. Ha le akarsz fogyni, akkor azért tegyél és áldozz rá. Legyen erőd és kitartásod hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
Valaki esetleg tudna nekem erre válaszolni?
A tesvérem is ugyanazt eszi amit én a magasságunk is ugyanakkora. Én egy picit magasabb vagyok nála. De egyszerűen nem több 50 kilónál. Nem tudom mit rontok el. Ugyanazok a szokásaink. :( Napi 3 szor eszek, heti max 3 szor sétálok suli után a barátnőimmel. Meg ugye a tesi órák.
Sok??? Rengeteg!!
Én 60 kg vagyok ugyanehhez, ebből elég sok izom, mégis van extra, s zavar is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!