Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan mondjak nemet az...

Hogyan mondjak nemet az édességnek?

Figyelt kérdés

Az a legnagyobb problémám hogy nem tudok nemet mondani a csokiknak és sütiknek. Egész nap egészségesen étkezem rengeteg vizet iszom de van hogy a nap végén rámjön az édesség roham és megsszem az összes édességet a házban.

Mit kellene tennem hogy tudjak nekik nemet mondani?

Esetleg valakinek njncs valami jó diétás étrend ötlete.

Válaszokat előre is köszönöm.

2020. okt. 6. 19:41
1 2 3 4
 31/31 Laylah ***** válasza:

Nekem az vált be, hogy beépítettem az étrendbe. Pár éve leadtam összesen 33 kilót így, most is ez a rendszer van (próbáltuk hosszú távon a tiszta, grammra kiszámolt makrós étkezést is párommal, de abban nem sok öröm volt). Reggelire eszek mondjuk zabkását, ami édes, vagy ha sósat ennék, akkor egy pár virsli saját készítésű tk kenyérrel, mustárral, esetleg kenyér humusszal/májkrémmel, sonkával, egy szelet sajttal. A kenyeres dolgokkal jobban elvagyok, reggel 6-kor reggelizek és 11 körül leszek éhes, onnantól délig már kibírom. Ebédre mikor mihez volt kedvem kalóriakereten belül. Most épp teletálazunk, kiválogatom a 6-800 kcal közti, viszonylag magas fehérjetartalmú fogásokat, a felét megeszem ebédre, a másik felét vacsorára. Ebéd mellé megiszok még egy adag fehérjét és tele is vagyok. Uzsonnára pedig egy darab gyümölcsöt szoktam enni (banán, körte, alma, őszibarack, stb.), egy szelet Belvita kekszet, egy müzliszeletet és 8-10 szem mandulát.

Így lényegében azt eszem, amit akarok, így nem érzem szenvedésnek, megkötésnek, és édesség is van benne.

2020. okt. 16. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!