Ti hogyan álltok ellen a Karácsonyi sok finom sutinek es édességnek?
1. nem sütök.
2. nem kell telezabálni magam.
3. eszem ételt is, és már csak pár falatot tudok enni ilyenekből.
4. ha egy héten át csak cukros szir-sza.rt eszel, nem történik semmi.
Én semmivel sem eszem több sütit karácsonykor, mint az év egyéb időszakában!
Ha enni akarok eszek és kész, ha nem akarok akkor nem eszek!
Hát nem nagyon fogok tudni ellenállni, mert a húgommal elkészítjük a kedvenc sütinket, amit már vagy két éve nem ettünk... Ennek bizonyosan nem fogok tudni ellenállni. :D
Meg hát lesz szaloncukor is, meg mézes kalács... Kaptunk süteményt ajándékba is.
Nem azt mondom, hogy egész nap süteményt fogok zabálni, de nem hiszem, hogy megállom, hogy ne egyek belőlük. :(
(Csak reménykedni tudok benne, hogy nem szedek fel sokat ez idő alatt, és hogy januártól gyorsan leadom majd a plusz kilókat. :S)
ha kívánom eszek ha nem akkor nem, amúgy tavaly se ettem egyikből se mert a sok hússal meg savanyúval ettem magam tele
nem csak süti van nálunk hanem van gyümölcssaláta is
(egy tálcára szépne, ízlésesen kirakva almaszelet, majd körte, utána kiwi, narancsgerezd, mandaringerezd, majd banánkarika, utána anánászkocka majd a tál közepébe szőlőszemek
aszalt gyümölcs is van-szilva, cseresznye, füge, datolya
chipsből van banán és almachips is
egy kosárkába van diákcsemege, mandula, dió, mogyoró, mazsola és gesztenye ezekből is lehet csemegézni
de van zabpelyhes-aszaltszilvás keksz, túró és kókuszgolyó ami darált zabpehelyből készül és vannak könnyedebb gyümölcsös, joghurtos, túrós kockák is
Sehogy!
A töltöttképoszta már fő is :D Holnapotól meg beindul a süti és kajagyártás 3 napon keresztül,mindenkinek minden kedvence meg lesz sütve,.... :D Szóval nálunk egészen jan. 2.-áig töménytelen kajálás lesz.Nem tudok mit csinálni,mert még szüleimnél élek és nálunk ez a hagyomány hogy lakodalmi mennyiségű étel készül. Persze,nem kötelező enni,de ellenllni ennek nem lehet. XD
Amúgy én így karácsony előtt a normál súlyom alá mentem,4-5 kilóval,igaz így már elég gebe vagyok,de így egyáltalán nem érdekel ha híznék is 5 kilót.
de ha én kajálni szeretek? O_o
na jó, nem trollkodom, de ez most annyira adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!