Ti hogy álltok ellen az édességnek?
úgy hogy megbeszélem magammal hogy jobb dologra is el tudom verni a pénzem mint ilyen műkajákra. Egy ideje azt csinálom hogy ha nagyon rámjön, akkor az árát félrerakom egy üvegbe, a végén elég szép összeg szokott összejönni belőle és elég demotiváló hogy mennyi pénzt költöttem volna el rá :D
amúgy ha nagyon nem bírod vegyél 90-99%os étcsokit, fél kocka és tuti nem kell több belőle :D
Sehogy nem állok ellen. Ja a csoki? Van a szekrényben, de nem eszem, mert cukor van benne és azt kizártam az étrendemből egy hónapja (már a nádcukrot és társait, a fehéret eddig is kerültem, bár a csokimban volt). Ennyi. Önfegyelmem nincs, de amit kizárok, azt komolyan gondolom, nagyon elmegy tőle a kedvem, enni lenne nehéz, nem nem enni. De kizártam a lisztet is, s azóta nem vágyom csokira. Mindazonáltal nagyritkán csinálok egy keveset (mézzel. az is cukor, de azért más, azt nem zárom ki), szerencsére a párom segít felenni :)
Az édességfogyasztás a napi táplálkozásom része s rengeteg hasznos anyagot tartalmaz. Valahogy kívánom az édeset, hiába nem kötelező a szervezetemnek. Nem tudom, miért. A gyümölcsök persze nem édesség kategóriájúak, nem segítenek semmit (csak az aszaltak, de egyedül ők se igazán).
Nehezen. Az elején még könnyű volt, az utóbbi kb 2 hét viszont kínszenvedés. Nagyon kívánom. Néha megengedem magamnak, például ma "bűnbe estem". Naggyon jólesett*.*
Egyébként úgy szoktam, hogy amikor már csorog a nyálam, akkorra időzítem a napi mozgást,mert utána semmi mást nem kívánok, csak vizet:)
#6: Ez ügyes trükk! :D
Engem az érdekelne, MIÉRT vágyom édesre? Megszokás? Nem kívánok meg semmit, csak felbukkan bennem, hogy na akkor valami kis édeset... Azt nem súgja meg a hang, hogy mit és miért... No mindegy. Még lehet, hogy el fog múlni később.
Szia!
Én 2naponta eszem 1 kockát (nem étcsokit)
Ugyanúgy fogyok tovább, de az fontos, hogx reggel edd, hogy még a szerevzeted meg tudja rendesen emészteni.
És megengedhetsz magadnak valami különleges csokit, pl 3000 forintosat, ami tényleg nagyon finom és abból jobban kibírod, hogy csak 1 kocka
Sehogy, hetente egyszer, max kétszer megkívánom, olyankor megeszek egy túró rudit. Kb. 100 kcal van benne (persze nem az óriásban), ráadásul túróból és étcsokiból áll, alkalmanként és MÉRTÉKKEL nem rontasz el vele semmit. Szinte mindig van otthon. :) Persze, cukrozott, nem a legjobb, de talán az egyik leglightosabb édesség még ezzel együtt is.
Az elmúlt 4 hónap alatt eddig 14 kilót fogytam, szóval nem mondanám, hogy visszavetett az a heti 1 (vagy 2) elfogyasztott túró rudi... :)
24/L (168/72)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!