Kenyér nélkül és zöldséggel a migrén ellen?
A botox alapja az idegbénító méreg amit egy baktérium is termel, csak mérget juttatnak a szervezetbe.
Nagyon 'szimpatizálok' az olyan válaszolókkal (emberekkel), akiknél a Mennyország a Földön az, ha elég mérget, gyógyszert kaphatnak.
Amikor gluténmentes, szénhidrátszegény étrenden járványosan számolnak be a fejfájás, migrénes rohamok megszűnéséről vagy a gyakoriságuk komoly ritkulásáról. Mi ilyenkor a gondolat? Mikor lesz nálunk kapható egy újabb gyógyszer, injekció, tüneti kezelések éljenek örökké..
Simán lehet! A kenyér csak üres kalória, semmi vitamin nincs benne, semmi felhasználható tápanyag, ellenben a zöldségekkel, amik tele vannak vitaminnal.
Én az emésztőrendszerem vettem észre a változást, mióta leálltam a kenyérrel. Előtte minden bajom volt, fájt a hasam, puffadtam, égett a gyomrom, ment a hasam, szorulásom volt, mikor mi, de mindig volt valami. Mióta egészségesen étkezem, egészséges székletem van minden nap, vagy napi kétszer és nem fáj semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!