Migrén ellen mit lehet tenni? Gyógyszeren kívül
És mivel a következő kérdésed az lesz, hogy mi lehet a kiváltó ok, gyorsan leírom ezt is. Bármi...
Lehet egy rossz fog, helytelen táplálkozás, vagy épp stresszes életmód, de lehet pihenés hiánya is, vagy koffein, esetleg nikotin túladagolás. Szinte bármi okozhatja és ezt neked kell felderítened, így látatlanba senki sem fogja tudni megmondani.
Én is így vagyok. Ilyenkor lefekszek, letakarom a szemem, és arra összpontosítok, hogy a szemöldököm környékét, és a homlokomat teljesen ellazítsam.
Lehet, hogy te is icipicit hunyorogsz, de észre sem veszed. Egy idő után migrént okozhat.
Erdekes, nekem is olyan durva a migrenem, hgoy hanyni szoktam tole. Ez altalaban el is mulasztja a migrent.
Mondjuk legutobb direkt ledugtam az ujjam, remelve, h a hanyas utan jobb lesz de nem:(
Hideg borogatast szoktam alkalmazni. Mindig van egy zsele pakk a hutoben ilyen esetekre. Van amikor jeghideg vizzel zuhanyozom le a fejem. Ez eleg durva, de neha segit.
Tornaztatni szoktam, vagy a parommal massziroztatom a nyakam, halantekom stb.
Esetleg kezdj nyers gyombert ragcsalni, vagy igyal egy pohar hideg vizet egy kanal almaecettel.
nálam az jött be ha ilyenkor csakis émelyítően édes dolgokat eszek, lekváros sütik, méz stb. attól jobban leszek
citromfagyi is sokat segít
ha otthon vagyok besötétítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!