Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejfájás ellen gyors megoldás?...

Fejfájás ellen gyors megoldás? (gyógyszeren kívül, azt nem engedik anyáék)

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Igyál meg 1-2 nagy bögre vizet.
2012. júl. 6. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Masszírozd meg a halántékod.
2012. júl. 6. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor a te szüleid is a gyógyszerellenesek táborát erősítik? Gondolom könnyen tiltják meg, nem nekik fáj... persze a ti dolgotok, úgy nevelnek, ahogy akarnak, a víz biztos, hogy jót tesz, nagyon sok folyadékot kell inni egyébként is, masszírozd az egész fejed, lehet venni ilyen habverő szerű fejmasszírozót (csak a végénél nincs összefogva), kimondottan erre van, bár amikor nekem úgy fáj a fejem, akkor nyomkodhatom akárhogy, és ihatok akármennyi vizet, akkor sem múlik el.

Kenegetheted még dianával a halántékodat, vagy tegyél vizes borogatást a homlokodra. Remélem elmúlik gyorsan. Egy migrénesnek nem kell bemutatni, hogy milyen kínzó lehet a fejfájás...

2012. júl. 6. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ha gyógyszer kizárva akkor a következők talán segíthetnek:

1; Lehet csak elfeküdted a nyakadat, nekem ez a gyakorlat szokott segíteni:

[link]

2; Lehet vaterán venni bokoma fejbőr masszírozót, serkenti a vérkeringést, használhat.

3; Sok folyadék

4; Borsmenta olaj a halántékodra, a homlokod közepére.

5; sötét szoba és csend és egy jó alvás.

2012. júl. 6. 10:37
 5/6 anonim válasza:

Gyorsmegoldás?! Fogod magad és elmész a gyógyszertárba, és veszel gyógyszert. Amiről nem tudnak az nem fáj nekik. ;)

Én migrénes vagyok, nem is tudom mi lenne velem gyógyszer nélkül...

2012. júl. 6. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :)

16 éves vagyok amúgy, szerintem el tudom dönteni hogy akarok-e gyógyszert szedni ha bármi bajom van, de anyáék nagyon ellene vannak, vagyis főleg anya.

majdnem mindent kipróbáltam amit itt leírtatok, de még mindig nem érzem túl jól magam, ha estére nem javul, lemegyek a gyógyszertárba. :S

2012. júl. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!