Allergia ellen mi a legjobb megoldás?
Csak pár trükk van még a gyógyszeres kezelés mellett. Gyakrabban mosson hajat, hetente moss ágyneműt, ritkán és csak reggel szellőztess, ha lehet, kerüljétek a padlószőnyeges helységeket. Aztán, nekem használ, ha naponta többször bő vízzel arcot mosok, vagy egy nedves ruhazsepit teszek a szám, orrom elé.És használhatna orrsprét is. Pl: Dr Theiss tengerialgakivonatos szere. kb. 700 ft és gyógyszertárban hozzájutsz recept nélkül is.
Ha már immunis a Claritinre, váltani kell gyógyszert, amit már hetekkel az allergiás tünetek jelentkezése előtt javasolt szedni. Pl: Zyrtec
Jobbulást kívánok! Tudom milyen... Nekem tavasszal van és gyűlölök együttélni vele. (De mindig arra gondolok, hogy ennél nagyobb bajom ne legyen)
Ebben az évben nagyon sok a parlagfű a hűvösebb esős nyár miatt. Mindenkinél erőssebbek az allergiás tünketek sajnos.
A zyrtec-től és a claritin-től én nagyon álmosodtam. Idén aerius tablettával próbálkoztam, és nem voltam álmos tőle, és aug közepéig szinte tünetmentes voltam.
Emellett vannak orrsprék, szemcseppek. Etekből nekem az allergodil vált be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!