Mi a legjobb módszer az allergia ellen? :\
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és szörnyen zavaró, hogy folytón dörzsölnöm kell a szeme, meg ki kell fújnom az orrom, meg folyton tüsszentenem kell... :\ főleg hogy most kezdődik a suli, egészen jó lesz majd mindig hapcizni órák közben.. mit tudnátok tanácsolni?2010. aug. 15. 13:00
1/8 anonim válasza:
Menj el allergia szakrendelőbe. Már több gyógyszer is van. Bár igazán, 100%-ig egyik sem hatásos. De javít.
2/8 anonim válasza:
Javaslatom a tünetek enyhítésére: vegyél allergiára való szemcseppet, azt használd. A tüsszögést csökkenteni tudod, ha naponta többször kiöblíted az orrüregedet enyhén sós vízzel (ha nem ismered a technikát, segítek: felszívod az orrodba és visszafújod), ez kimossa a pollent, csökkenti a gyulladást. Lehet kapni készen is tengervizes orrsprayt, ez jobb, mint a gyógyszeres, mert annyiszor használod, ahányszor akarod. az előző módszer költségkímélő :)) Vegyél dr. Theiss orrkenőcsöt, azzal orrtisztítás után kend be az orr "bejáratát" vékonyan, ez felfogja a szállongó polleneket. Nekem így pár év alatt sikerült a minimumra csökkenteni a tüneteket.
3/8 anonim válasza:
Páromnak az egyik homeopátiás bogyó jött be, de ehhez pontosan tudni kell, hogy mire vagy allergiás, mert olyat kell szedni.
Ez neki majdnem 100 %-os, de lehet, hogy neked nem használna.
4/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóhoz csatlakoznék: menj el egy homeopátiás szakrendelésre (sajnos úgy tudom, csak magánrendelésen van), egy homeopata tud segíteni abban, hogy melyik szerre van szükséged! Amire allergiás vagy, annak a homeopátiás változata segíthet a legtöbbet, de ennek megtalálásához szakember kell!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönööm:)
2010. aug. 15. 13:50
6/8 anonim válasza:
Legcélszerűbb a szervezet méregtelenítése és az immunitás növelése. Aki rendelkezik megfelelő immunitással, nincsenek allergia problémái. Egy EAV vizsgálat kitudja mutatni a problémát.
7/8 anonim válasza:
Miért pont az immunitás növelése?
Az allergia pont azt jelenti, hogy olyan anyagokat is támad az immunrendszer, amiket nem lenne szükséges, tehát túlérzékeny. Akkor miért?
Kérdező, voltál már orvosnál?
8/8 anonim válasza:
élj egészséges életmódot:) nekem is nagyon durva volt pár éve..de most már jobban odafigyelek magamra és teljesen elmúlt pedig allergia vizsgálaton anno vagy 8 dologra jött ki hogy allergiás vagyok, és állítólag nem gyógyítható. erről ennyit:) hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!