Ti hogyan küzdötök a migrén ellen?
Semmi nem segít. Én is azt szoktam csinálni amit te, hogy sima fájdalomcsillapítóamikor érzem, hogy kezdődik (min. 400 mg hatóanyagú) és alvás. Ez az egy ami segít. Észrevettem, hogy bizonyos ételek erős illata okozhat nálam migrént, azokat kerülöm. Bizonyos fűszereket is kerülök, mert az is okozott már migrént. A másik meg, hogy nálam nagyon fontos az alvás. Minden nap min. 8 órát muszáj aludnom. Ha esetleg hétvégén vendégségbe/buliba megyek, és későn fekszem le másnap biztos, hogy migrénem lesz. Szóval ezeket kerülöm.
Régebben kaptam gyógyszert megelőzésre, de már nem szedem rendszeresen, mert nagyon fáradt és bágyadt voltam tőle. Képtelen voltam koncentrálni. Ha fontos nap előtt vagyok (pl. utazok, vagy muszáj mennem valahová), akkor beveszek egyet ebből megelőző gyógyszerból.
Viszont tanuló vagyok most végzek főiskolán és rettegek mi lesz velem munkában.. Nem akarok migrén miatt minden héten egy-két napot betegszabin tölteni :-( (Ráadásul ki ad munkát egy migrénesnek??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!