Mit lehet tenni migrén ellen?
Előbb írtam egy migrénes kismamának, de beírom ide neked is:) Anyukámnak egy bevált receptje ez, ő szinte létezni sem bír ha migrénje van. Gyógyszer : 1.; Rapid ( ez egy por) 2.,Xilox ( szintén egy sárga por) Ezek mind nagyon hatásosak.
De van egy még jobb módszer, ha nem akarsz gyógyszerelni. Vegyél be egy szem algopirynt egy csésze hideg HIDEG kávéval, cukor és minden nélkül. Utána teljesen vízszintesen feküdj a hátadon sötét szobában. Úgyvolna jó, ha meg tudnád oldani, a koromsötét szobát. Remélem neked is beválik.
köszi, ki fogom próbálni.
rákerestem a migrénes kérdésekre, csak ezt akkor nem vettem észre. bizti béna voltam... :P
Nekem is szinte évekig tartott. Majdnem naponta fájt a fejem. Kihasználtam az épp soros üzemorvosi vizsgálatot és kértem, hogy vizsgáljuk ki az okát. Csináltattam vizelet és teljes vérképet, ideggyógyászat, szemészet, EKG. Minden leletem negatív lett, de a vérképemre azt mondta az orvos, hogy nagyon magas a bilirubin és a húgysav szintem. Gilbert kórt emlegetett. Ez egy májfunkciós zavar, savasabb a testem a kelleténél. Ekkor még nem volt szó a lúgosításról sehol sem (2005-ben volt mindez) de utánajártam, hogy mivel lehet a savasodást gátolni: lúgosítással. Ehhez mi kell? Sok folyadék, minél több nyers zöldség és cukormentes gyümölcs. Volt egy kis túlsúlyom is, hát szűztea kapszulát alkalmaztam, illetve lúgosítottam magam. Plusz a fogyókúrát megtetéztem sok-sok futással és bringázással. 3-4 hónap alatt tizenpár kiló lement rólam és elmúltak a fejfájásaim.
Lehet, hogy neked is kellene változtatni az étrendeden. (nézz utána a gilbert kórra érvényes diétának) és többet mozogni. Egyébként meg az orvosok ugyan tagadják, de hidd el, hogy minden azon múlik, hogy mit hogyan táplálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!