Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek az állandó kajálás...

Mit tegyek az állandó kajálás ellen?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni valamennyit ami rendben is volna ha le tudnék mondani a kajálásról. Úgy szeretnék hogy kevesebbet eszek és többet mozgok, de sajnos folyton csak kajálnék.

Mostanában könnyebben menne az hogy kevesebbet egyek mert nem igazán kívánom csak akkor eszek mikor kezdek rosszul lenni de akkor nagyon sokat és nem azért mert annyira éhes vagyok hanem mert kívánom a kaját és főként az ízét mert tudom hogy milyen finom stb. A másik meg hogy amikor nem tudom mit csináljak mert épp nincs dolgom és arra gondolok dejó lenne most eztmegezt enni, akkor eszek.

Ez ellen mit lehet tenni? Lehet hogy valami bajom van és azért akarok folyton enni?

2013. febr. 20. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:

lehet lelki probléma is.

próbálj jó erős mentolos rágót rágni hátha az elmulasztja

2013. febr. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!