Napi 2 óra tornával normális kajálás mellett 1 hónap alatt mennyt lehet fogyni?
Mérne tudna? Ha ketté bontja simán.
Én amikor neki álltam egyáltalán nem voltam jó kondiba de megcsináltam 40perc szobabicajt 20perc Rubin Réka hasizmot meg 20per táncolós tornás videót egymás után. Aztán este 40perc szobabicaj. Az 2óra.
Ha tényleg oda figyelsz a kajára 5-6kg tudsz fogyni szerintem.
Napi 2óra torna az nagyon sok! Belegondoltál te ebbe? Föleg ha most kezdesz csak sportolni!
Az izmaidnak pihenésre is szüksége van, különben nem tudnak fejlődni!
Semmiképp se kezd napi 2 órával. Nem kétlem, hogy megtudod csinálni, de Te magad jársz jobban, ha csak 30-40 perccel kezdesz. Azért mert egyrészt nagyon fontos, hogy fokozatosan növeld a terhelést, másrészt pedig ha napi két órával indítasz, nem fogsz tudni rendesen fejlődni.. Mert gondolom napi négy órád már nem lesz később tornázni.
Úgyhogy csak szép fokozatosan!!
Egyébként egy hónap alatt 2-4 kg-t fogyhatsz egészségesen.
Kedves második válaszopló! 40perc szobabicaj? És az hol torna neked?? Ráadásul 2X 40 perc. maga a torna csak 2X 20perc, és az tényleg nem sok.
tegnap 15:33 igaza van! Nem vagy robot, hiába tornázol kifulladásig, legalább olyan hasznos lenne, ha naponta fél-1órát tornáznál csak, de akkor mindennap kitartóan hónapokig. Egyszerűen feleslegs halálra tornázni magad. Bár az úgy már nem lenne rossz, ha közben más mozgási tevékenységet is űznél. Mondjuk futás, bicigli, vagy úszás stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!