Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 2 óra tornával normális...

Napi 2 óra tornával normális kajálás mellett 1 hónap alatt mennyt lehet fogyni?

Figyelt kérdés
16 /L
2012. márc. 4. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na, hogy megy a napi 2óra torna?:)
2012. márc. 6. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:
sehogy mert nem eszem és 1 órát is alig birok ki :/ :(
2012. márc. 6. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen a biciklizés edzés, ezt én sem vitattam. Direkt a torna szót használtam én is, mint a kérdező. De akkor itt fogalomzavarban szenvedünk, mert a torna és az edzés nem ugyanaz.

Azért kicsit kemény lenne 2órán át végezni tornagyakorlatokat. Mind1, én sem szeretnék veszekedni itt, és bocsánat a kérdezőtől..

A kérdezőnek írom: Ha úgy érzed, hogy azért nem megy, mert nem eszel eleget, akkor egyél többet! Nem fogja olyan nagymértékben befolyásolni a fogyókúrát, sőt mivel többet tudsz edzeni, így izmosabb és formásabb leszel, és az anyagcseréd is jobb lesz, tehát a megevett kaját gyorsabban égeted.

Minél több izom van egy területen, annak annál több energiára lesz szüksége, így annál több zsírt éget azon a területen.

Sok szerencsét! :)

2012. márc. 7. 14:37
 14/15 A kérdező kommentje:
KÖSZöNÖM :D
2012. márc. 7. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
5 kg-t kb,mert torna mellett a fogyást inkàbb centikben fogod làtni,ahogy formálòdsz!
2012. jún. 27. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!