15-éves vagyok 173 cm 65 kg normális ez? Én nem érzem annak 56 kg akarok lenni mitől tudok gyorsan fogyni?
Ha a magasságodat nézzük hozzá, lehet, h nem vagy vékony, de szerintem kövér sem.
Drasztikus fogyókúrára semmiképpen sincs szükséged. Inkább kezdj sportolni!
Ne gyorsan akarj fogyni...az nem vezet semmi jóra.
Egyél egészségesen (kb. napi 1400 kalória), sportolj valamit és így heti 0,5 kg-ot tudsz fogyni..szépen lassan de biztosan. Én is így csinálom, bár nekem 2-3 kilónál nem szokott több feleslegem lenni.
Egy éve én is 65 kg voltam és akkor kb. 174 cm.
És hát nem voltam egy nádszál. Ez azóta megváltozott,ma reggel éppen 58 kilót mutatott a mérleg. Fogyózom,le szeretnék fogyni 55 kilóra. De nem koplalok! Ha diétázni szeretnél olvass egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat a neten!
Amúgy így nehéz megállapítani,hogy kövér vagy-e. Mert én elég húsos voltam, de azért mert a lábamra semmit nem híztam, minden a hasam tájékára halmozódott fel.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!