15 éves vagyok,160 cm és 46 kg. Tudom, hogy viszonylag normális a súlyom, de én mégis szeretnék, főleg a combomra fogyni pár kilót! Nincs valami ötletetek, hogy diéta nélkül, hogy tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:39
2/9 anonim válasza:
Szerinted melyik fiú akar a combjából fogyni?
Amúgy sportolj akkor feszesebb lesz a combod és formásabb , mondjuk tapósógéppel vagy ilyesmi.
4/9 anonim válasza:
160 cm és 46 kilósan nem viszonylag normális, hanem túl sovány vagy. Nincs neked egy kis önértékelési problémád?
Akármilyen sport jót fog tenni, de szerintem csak feszesítened kell.
5/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. jún. 23. 19:25
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!:) akkor elkezdek napi kb. 10 percet biciklizni...annyi szerintetek elég?
2011. jún. 23. 19:28
8/9 anonim válasza:
szia tudsz nekem adni tippeket a bmi-m 0,4-el több mint a tiéd és én is a combommal akarok vmit kezdeni:S:)Meg a vádlimmal,és bocsi hogy ez nem válasz hanem kérés köszi!:)
9/9 anonim válasza:
irtó sovány vagy. én vagyok 155 cm és 53 kg
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!