Mit kell csinálnom? Nem szeretnék fogyni mivel 163-cm magas vagyok és 60-kg. Ez szerintem normális testsúly.
Figyelt kérdés
Formázni szeretném a testemet.Mit ajánlotok amit otthon lehet csinálni?Elsősorban a popót illetve a hasat szeretném formálni.Próbáltam már tornázni,de az a baj hogy csinálom 2-hónapig és utánna meg unom nincs kedvem és nem csinálom tovább.Arra gondoltam hogy veszek egy ugrókötelet és azt csinálom.Azzal is tudnám formázni a testemet?Ha igen mennyit kellene csinálni belőle?Hányszor egy héten?2012. febr. 15. 11:58
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de 2 osztálytársam is 162-163 cm, és 44-46 kg, jó, ők nagyon vékonyak, de nem anorexiások.. Szerintem olyan 50-55 kg-ra simán lefogyhatnál. Egyébként meg vegyél pilates DVD-t, az ugrókötelezés sem rossz, de a futással sokkal többet érnél.
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, mert nem azért de 163 cm-nek 60 kg elég sok.
És sokkal jobban tudnád formálni magad, ha futnál 30 percet könnyen, egy héten 3-szor
3/4 A kérdező kommentje:
28-éves vagyok.
2012. febr. 17. 09:42
4/4 anonim válasza:
Úristen dehogy sok a 60 ezek nem normálisak, ez mondjuk teljesen attól függ hogy mennyire vagy izmos
persze az ugrókötél tökéletes napi 15-20 perc , nagyon szép eredmény fog hozni, de persze melette oda kell figyelni az étkezésedre is
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!