Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan mondjak nemet az...

Hogyan mondjak nemet az édességnek?

Figyelt kérdés

Az a legnagyobb problémám hogy nem tudok nemet mondani a csokiknak és sütiknek. Egész nap egészségesen étkezem rengeteg vizet iszom de van hogy a nap végén rámjön az édesség roham és megsszem az összes édességet a házban.

Mit kellene tennem hogy tudjak nekik nemet mondani?

Esetleg valakinek njncs valami jó diétás étrend ötlete.

Válaszokat előre is köszönöm.

2020. okt. 6. 19:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%

Én ezz úgy küzdöttem le, hogy figyelembe vettem a célomat, és átgondoltam, hogy ha most megeszek x édességet, ami még nem is lenne baj, de akkor az milyen rossz hatással lesz rám, mert egyből megenném a többit is.

Egy-egy kocka csoki belefér néha, de ne essünk már azért túlzásba! (Ezt mindig elmondom magamnak)

Aztán, ha nem veszel otthonra édességet, akkor nem tudsz majd enni belőle, mert ami nincs, az nincs és kész. Elmenni meg megint fárasztó egy kis nasiért a boltba, tehát inkább válassz valami kis zöldséget/gyümölcsöt amikof megkívánod a nasit és máris sokkal jobb lesz.

Az a tény, hogy éhes vagy este, szerintem abból fakad, hogy nem eszel eleget/rosszul osztod be az étkezéseid időpontjait.

Így látatlanba persze ezt nehéz megmondani, de ha vacsi után még éhss vagy akkor is a gyümölcs a jó barátod marad.

Remélem tudtam segíteni!

2020. okt. 6. 19:48
 2/31 anonim válasza:
87%

Figyeljetek csoki, süti! 🍫🍰 Nem!

Viccet mellőzve én pl. fagyasztott málnát nasizok.

2020. okt. 6. 20:48
 3/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell venni.
2020. okt. 6. 20:51
 4/31 anonim ***** válasza:
97%

Nem veszel otthonra, és nincs probléma.

Egyébként rengeteg étrend kiegészítő márkának van süti keveréke, aminek jobb az összetétele, mint a hagyományos verzióknak. Persze, ezekből sem lehet végtelen mennyiséget enni, szóval öuralom ehhez is kell azért. De lehet venni ízesített fehérjeporokat, azokhoz is vannak receptek. Én egy időben muffint sütöttem indokolatlanul sok tojásból, zabliszttel, fehérjeporral, sztíviával, néha egy kis gyümölccsel, néha 80%-os étcsokival, vagy mandulával, fahéjjal...stb. Azóta nem kívánok semmi édeset, mert akkoriban folyton ez volt a reggelim, és nagyon ráuntam :D

2020. okt. 6. 20:58
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Minden étkezés után egyél vmi édeset, de csak egy 1-2 falatot (egy kocka etcsoki, 1/4 alma/körte, kis mazsola, akármi) hogy kielégítsd a vágyad iránta.

Én így tudom legyőzni az este rámtörő edesseghianyt, de persze így is van, amikor lekaparom a falat, én el tudnék élni csokin meg sütin, de komolyan...

2020. okt. 6. 21:14
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy!!! Az édességeket nagyon nem érdekli, hogy te mit szövegelsz!:-) MAGADNAK mondj nemet!!!
2020. okt. 6. 22:21
 7/31 anonim ***** válasza:
43%
Én elolvastam,hogy mennyi energia van benne majd rájöttem,hogy 20perc kocogás/kocka azóta nem nagyon csalok. Most is van 2 nagy tábla Milka,de unokahugik eszik,ha jönnek😉
2020. okt. 6. 23:41
 8/31 anonim ***** válasza:
16%

"Have your clear vision!" //Arnold S.//

Vagy csak simán menj el pszichológushoz. Az ember azért ember, mert felül tud kerekedni állatias ösztönein.

2020. okt. 6. 23:42
 9/31 anonim ***** válasza:
94%

Én teljesen olyan vagyok mint az #5-ös válaszoló.

Én is azt csinálom hogy minden étkezés után eszek egy kis édeset. Pl müzliszelet, fehérjeszelet, magas kakaótartalmú étcsokiból 2 kocka mert abból többet úgysem bírok, édes túró,gyümölcs. És ezek csak kb 100-100 kalóriák, vagy annyi se. Ebéd, vacsora után simán belefér.

2020. okt. 7. 00:05
 10/31 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell nemet mondani, csak moderáltam fogyasztani.

Ma reggel epres fánkkal indítottam a napot, mert 10ig órám volt (online) és addig nem álltam neki a reggelinek, így jól esett a reggel 8as fánk.

Mivel elég nagy deficitben vagyok, így ez a plusz 250 kcal nem oszt nem szoroz, annyi hogy ma csak -200kcalnál voltam vagy éppen nulla deficitben.

Ettől semmiképpen sem stagnálok vagy hízok.

2020. okt. 7. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!