Hogyan tovább? Fogyás.
Szia
Én tanácsot ebben nem tudok adni viszont mindenképp gratulálni szeretnék. Kevés embernek van ilyen kitartása, csak így tovább ☺️
Szia!
Szerintem a 118 kg mellett kevés a 1100 kcal,főleg hogy fiú vagy. Egyáltalán ne csökkentsd jobban le.
Mit mozogsz? Miket szoktál enni?
Első hozzászóló mellett vagyok.
Ne haragudj, hogy érdemi tanácsom nincs, de minden elismerésem és sok sikert a továbbiakban.
Sajnos most én is elengedtem magam, igaz én 90 kiló vagyok, a hasamon látszik jobban, de kín szenvedés a 75-ös cél.
Kitartás!
Tedd vissza 1500-re. Ennél kevesebb már inkább káros mint egészséges.
Egyszerűen most érted el azt a szintet ahol belassul a fogyás. Én pl azt tanácsolom hogy egészséges fehérjében gazdag étrend, illetve izomépítés. Idén legyen ez a cél, és mondjuk jövő év elejen amikor már van rajtad egy kis izom, akkor meg kardió ezerrel. Nem csak fogyni fogsz, de ha sikerül lemenned 90kg környékére, még jól is fogsz kinézni.
Eszedbe ne jusson tovább csökkenteni, így is éhezel! ű
El kellene menned endokrinológushoz, és kivizsgáltatnod magad.
Köszönöm a válaszokat :)
Étkezéseim fő része csirkemellből, rizsből és salátából áll. Ezen kívül eszek krumplit, 4-5 fajta húst, meg egy pár fajta zöldséget. A napi mozgásom 2x4 km séta + súlyzós edzés de azt csak "óvatosan", tehát izomlázam csak pici szokott lenni, de mostanában már annyi se. Most 30% a testzsírszázalékom.
Növelni nem szeretném a kalóriabevitelt. Napi 4 adagba szedem szét ezt a kajamennyiséget, éhezni egyáltalán nem éhezek, az anyagcserém sem lassult le (szerintem). Endokrinológusnál nem voltam, de a háziorvosommal még konzultáltam erről kb. fél éve. Akkor voltam vérvételen meg ő is megvizsgált, mert keveselte a kalóriamennyiséget (akkor asszem még 1300-at vittem be). Nem talált semmit, minden tökéletes, szerinte az én szervezetemnek ilyen kevés energia kell.
Nem tudtam, hogy a súlyzós edzést kondiba csinálod.
Próbáld meg az időszakos böjtöt.
Már válhatsz, lassú sétaról egy kicsit gyorsabbra.
Egy kicsit mindig gyorsabban, egy kicsit többet.
És másféle edzesformat is behozhatsz.
Hozzászokott a szervezeted, változtatni kell.
De az időszakos böjtöt tényleg próbáld meg.
Ügyes vagy, gratulálok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!