Miért mondják azt az ismerőseim hogy ne fogyjak tovább?
Karantén alatt fogytam kb 2 kilót, de még mindig dagadt vagyok és próbálok még jobban lefogyni. De mindenki aki ismer mondja hogy vékony vagyok és ne fogyjak tovább? Szerintem egyáltalán nem vagyok vékony. Értem hogy kedvesnek kell lenni meg minden, de miért hazudnak az arcomba ha amúgyis tudom hogy dagadt vagyok?
147.5 cm és 45.9 kg vagyok amúgy
Lehet, hogy még fiatal vagy, és félnek, hogy megállsz a növésben, amiért nem eszel. Serdülőként ilyen következményei is lehetnek a fogyókúrának.
Egyébként ez ideális testtömegnek számít a magasságodhoz, de ha még nyúlni is fogsz, akkor még pláne nem kellene aggódnod.
Azért mondják mert sovány vagy-
Kezdesz anorexiásnak kinézni, és valljuk be, nem szép látvány , de a legfontosabb, nem is egészséges ez. Ha nem érzed magad soványnak, akkor komoly önértékelési gondjaid vannak.
"147.5 cm és 45.9 kg vagyok"
"dagadt vagyok"
Nem, neked a fejedben vannak gondok, de nagyon nagyok. Olyan vagy ez alapján mint egy ropi.
NEM vagy kövér, és ha így folytatod tovább, az sokkal súlyosabb következményekkel járhat (amint fentebb is mondták, anorexia és folyományai). Hallgass az ismerőseidre, mert 1. objektívebben látnak téged, mint te magadat 2.igazuk van. Nem hogy dagadt nem vagy, de még felesleg sincs rajtad.
Ha nagyon szükséges, keress fel egy pszcihológust.
"Értem hogy kedvesnek kell lenni meg minden, de miért hazudnak az arcomba"
Nem hazudnak, de ha tanácsolhatom, ne vádold őket hazugsággal, mert segíteni akarnak, de ha sokáig csinálod ezt, akkor előbb-utóbb megunják.
Az Ön testtömeg indexe:
21.0
Normál
Osztályozás (Kg/m2)
Normál 18,5 - 24,9
Túlsúly 25 - 29,9
I. fokú elhízás: 30 - 34,9
II.fokú elhízás: 35 - 39,9
III. fokú elhízás >40
Az Ön ideális testtömege:
47.5 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!