Hogyan fogyjak tovább és tartsam meg azt a súlyt?
20 éves lány vagyok, ~175cm.
Régen nagyon nem figyeltem arra mit eszek, ezért volt rajtam bőven felesleg, 67-68kg körül mozgott a súlyom.
Elkezdtem figyelni a normális étkezésre, kalóriaszámlálást stb + kicsi korom óta rendszeresen sportolok. Így lefogytak viszonylag gyorsan 64 kiló körülre, de innen egyszerűen majdnem egy éve nem ment tovább akármit csináltam
Most beteg voltam, 2 hétig alig bírtam enni, végre lefogytam 61 kilóra. Az álomsúlyom olyan 58-60kiló lenne. Viszont már jól vagyok, tudnék enni, de félek ha most megint elkezdet normálisan enni akkor visszahízok mindent..
hogyan tudnám leadni a maradék pár kilót és megtartani azt a súlyt?
Bizony vissza fogsz, mert a betegség alatt elsősorban az izmaid épültek le. Ha semmit nem teszel, akkor visszaszeded ugyanazt a súlyt, de izom helyett zsírból. Vagy esetleg csak a kiürült beleid és kiürült szénhidrátraktáraid miatt mutat kevesebbet a mérleg. Egyik sem valódi fogyás.
Normális a súlyod, abból nem kéne leadni, sőt a 64 kg a megfelelő neked inkább. Sportolnod kéne, formásodni, izmosodni. Így lehetsz vékonyabb, úgy, hogy közben normálisan is eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!