Az unnepek alatt hogy tartsam meg a sulyom es hogy fogyjak tovabb?
Neked kell eldöntened, mi a fontos. Egyáltalán nem kell édességet enned, ha nem akarsz, ez rajtad múlik. Van, aki mértéket tart, van, akit 1-2 nap nem érdekel, egy hétig pedig nem zabál egyfolytában... Biztos van, aki képes kalóriát számolni és csak édességet enni, ez necces, bár vannak jó édességek.
Szerintem fogd vissza magad, szolidan édességezz vagy ha te azt nem tudsz (én nem), akkor sehogy vagy csak 1 napot. Ha egyébként normálisan eszel, nem lesz gond.
Mozogj többet! Csak vizet igyál! Gondold át azt, hogy miről tudsz lemondani. Pl. krumplipüré helyett eszel salátát, de ugyanúgy eszel a sült húsból, mint a család. Reggelire csak egy alma.
Az se rossz, ha nem pont főétkezésre időzíted a rokonlátogatást. Mondjuk mész ebéd után.
Egyébként meg ünnepek után "büntiből" minden napra beiktatsz plusz fél óra mozgást és/vagy gyalog/biciklivel mész dolgozni. (Főleg, ha 30 km autópályán XD)
Én úgy vagyok vele, hogy f-om a diétába, ünnepek alatt nem fogom számolni a kalóriákat.
Szerintem nem ezen az egy-két napon fog múlni, egyél nyugodtan, és érezd jól magad. 365 napból szerintem elég kb. 360-at diétázni, az is ugyanolyan hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!