Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyjak le, vagy...

Szerintetek fogyjak le, vagy tartsam ezt a súlyt?

Figyelt kérdés
Kb. 165 cm vagyok, 55 kg. Az utóbbi időkben mintha egyre kövérebbnek látnám magam.
2019. márc. 6. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Az egyre másmilyennek látod magad, akkor inkább orvoshoz fordulj, mert nem biztos hogy a sulyoddal van baj. Ha formás alakod ván, akkor szerintem nincs se a súllyal, se a magassaggal baj. De látatlanban azert elég nehéz kérdés. Súlyod változott az utóbbi időben?
2019. márc. 6. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, híztam pár kilót. Sajnos csak hasra, meg tokára hízok, és már a szüleim is piszkálnak miatta. Eléggé irritál.. Pedig régebben meg hízni nem tudtam, és ugyanannyit ettem mint most.
2019. márc. 7. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:

1 hétig egyél ugyanúgy ahogy szoktál és mérd és vezesd, hogy mit eszel

Számold ki a súlytartó kalóriádat. Lehet mégiscsak valamiből többet eszel, lehet az is elég ha csak pár száz kalóriával csökkented a bevitelt.

2019. márc. 7. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!