Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy éve elváltak, közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve elváltak, közös gyerek van, mindenki külön utakon jár, mégis megtesz érte mindent! Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Párom és az exe egy év különélés után tavaly elváltak. Van egy 5 éves gyerek, akit a párom nagyon szeret, és sokat van itt. A nő busás pénzeket kapott váláskor, és egy autót is a gyerek miatt. Havi 100 ezer forintot kap, hogy jól éljenek (amúgy a nő havi 600 ezret keres, és a párja is...). A párom ezek után, hogy otthagyták a pasi miatt, és hülyét csináltak belőle, mégis mindent megtesz a nőért, holott már én is itt vagyok neki, mint élettárs. Pl. Elviszi az autóját műszakira, amit ki is fizet, és nem kéri el utána. Pedig mi egy kisvárosban élünk, a nő Budapesten. Ezer szerelő van, ahová ott el tudná vinni az asszony maga. Intézi a nő ügyeit, sokmindent fizet neki stb. És ha számon kérem a párom, azt mondja nekem ehez semmi közöm, van egy közös gyerekük, azért csinálja. Mi lehet a háttérben? Nekem ez borzasztó rosszul esik... hiába kértem, hogy minimalizálják a kapcsolatukat, fel van a kérésemen háborodva, és hatalmas veszekedést rendez ha erről van szó.

2019. febr. 28. 10:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
MEGVERT???? 😮 Azonnal nem tudsz költözni?
2019. márc. 1. 11:00
 32/40 anonim ***** válasza:
Menekülj azonnal, vissza se nézz. És még egy feljelentés is kijárna neki könnyű tesi sértésért.
2019. márc. 1. 11:08
 33/40 anonim ***** válasza:
Rendőrség, kórházból látlelet, bíróság. Válási papírokat beadni, 4 gyerek után a fizetése felét elperelni.
2019. márc. 1. 18:04
 34/40 anonim ***** válasza:
#33, Nem keverés egy másik kèrdèssel? Ők nem házasok, ès nincs közös gyerek, pláne nem 4.
2019. márc. 1. 19:19
 35/40 anonim ***** válasza:
Szereti...
2019. márc. 7. 06:24
 36/40 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta?
2019. márc. 7. 08:49
 37/40 anonim ***** válasza:
Kérdező ugye nem maradtál vele????????
2019. nov. 12. 21:53
 38/40 anonim ***** válasza:
De, másnap kibékültek.
2019. nov. 12. 22:04
 39/40 anonim ***** válasza:
Hát valószínű kibékült vele mert másképp írna....De ezzel az emberrel? Azóta hányszor verhette meg?
2019. nov. 13. 07:58
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? El tűrted a verést és maradtál?
2020. márc. 6. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!