Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve elváltak, közös gyerek van, mindenki külön
utakon jár, mégis megtesz érte mindent! Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Párom és az exe egy év különélés után tavaly elváltak. Van egy 5 éves gyerek, akit a párom nagyon szeret, és sokat van itt. A nő busás pénzeket kapott váláskor, és egy autót is a gyerek miatt. Havi 100 ezer forintot kap, hogy jól éljenek (amúgy a nő havi 600 ezret keres, és a párja is...). A párom ezek után, hogy otthagyták a pasi miatt, és hülyét csináltak belőle, mégis mindent megtesz a nőért, holott már én is itt vagyok neki, mint élettárs. Pl. Elviszi az autóját műszakira, amit ki is fizet, és nem kéri el utána. Pedig mi egy kisvárosban élünk, a nő Budapesten. Ezer szerelő van, ahová ott el tudná vinni az asszony maga. Intézi a nő ügyeit, sokmindent fizet neki stb. És ha számon kérem a párom, azt mondja nekem ehez semmi közöm, van egy közös gyerekük, azért csinálja. Mi lehet a háttérben? Nekem ez borzasztó rosszul esik... hiába kértem, hogy minimalizálják a kapcsolatukat, fel van a kérésemen háborodva, és hatalmas veszekedést rendez ha erről van szó.
Ha jó apa, akkor nagyon nem mindegy neki, hogy a gyereke milyen minőségű autóba ül bele. De csak tippelek.
2019. febr. 28. 10:18
4/40 A kérdező kommentje:
Nem új autó..
2019. febr. 28. 10:19
5/40 anonim válasza:
Mert egy papucs,egy meghunyászkodó behódoló típus,de csak azzal,aki valóban érdekli.És az exe után jobban fâj a foga,ùgyhogy majd amikor szakít a jelenlegivel a volt feleség,akkor ùjra bepróbálkozhat nála a pârod,és jöhet azzal majd,hogy " nézd mennyit megtettem érted eddig is,mindig is.Most is itt vagyok."
Ha azt kapod válasznak,hogy semmi közöd hozzá,így,akkor a másik nőt,a régit többre becsüli.Mert.akit szeretek annak nem ilyen választ adok.
2019. febr. 28. 10:20
6/40 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy miért vagy vele. Komolyan terveztek? Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha közös gyerek is lenne? Szívesen megadnám a sógornőm számát -ő két év után lépett ki egy ugyanilyen kapcsolatból lelkileg teljesen szétesve-, el tudna neked mondani néhány dolgot. Én azt tanácsolom, hogy lépj ki ebből, mert felemészt. Nekik ez így jó, a párod közölte veled, hogy nincs hozzá közöd, akkor mire vársz?
2019. febr. 28. 10:21
7/40 anonim válasza:
Ezek alapján a pasit dobnám úgy,hogy a lába nem érné a földet.Ha én vagyok a jelenlegi párja,és semmihez semmi közöm,akkor takarodjon vissza a volt feleségéhez.Neki még nem sikerült leszakadni a volt feleségtől,tehát ha éjjel a nő felhívná hogy gyere Béla ,mert ez meg az a gond,ti meg pont szex közben lennétek,a Béla úgy ugorna mint egy kis majom,és nem érdekelné veled éppen mi van.
2019. febr. 28. 10:21
8/40 anonim válasza:
Ha a gyerek miatt jön-megy az okés. De a csalfa asszonyt nem kellene pátyolgatni. Szerintem még szereti mondjon bármit.
2019. febr. 28. 10:24
9/40 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy még valahol szereti.
2019. febr. 28. 10:25
10/40 anonim válasza:
Hát, olyan pasit választottál, akinek van "csomagja".
Ha ezt nem tudod feldolgozni és eltűrni, nem hiszem, hogy nagy jövője van a kapcsolatotoknak.
Olyat keress, akinek nincs mástól gyereke, mert láthatóan Neked ez a szitu túl sok.
Jó apa, gondoskodik a gyerekéről, és ezzel együtt az anyjáról is. Van, aki ezt el tudja, van aki nem, Te az utóbbi csoportba tartozol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!