Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve elváltak, közös gyerek van, mindenki külön
utakon jár, mégis megtesz érte mindent! Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Párom és az exe egy év különélés után tavaly elváltak. Van egy 5 éves gyerek, akit a párom nagyon szeret, és sokat van itt. A nő busás pénzeket kapott váláskor, és egy autót is a gyerek miatt. Havi 100 ezer forintot kap, hogy jól éljenek (amúgy a nő havi 600 ezret keres, és a párja is...). A párom ezek után, hogy otthagyták a pasi miatt, és hülyét csináltak belőle, mégis mindent megtesz a nőért, holott már én is itt vagyok neki, mint élettárs. Pl. Elviszi az autóját műszakira, amit ki is fizet, és nem kéri el utána. Pedig mi egy kisvárosban élünk, a nő Budapesten. Ezer szerelő van, ahová ott el tudná vinni az asszony maga. Intézi a nő ügyeit, sokmindent fizet neki stb. És ha számon kérem a párom, azt mondja nekem ehez semmi közöm, van egy közös gyerekük, azért csinálja. Mi lehet a háttérben? Nekem ez borzasztó rosszul esik... hiába kértem, hogy minimalizálják a kapcsolatukat, fel van a kérésemen háborodva, és hatalmas veszekedést rendez ha erről van szó.
Úgy érzem jogos a felháborodásod mert nem a gyermeke tanulmányaira, jövőjére költi azt a pénzt, hanem egy tőle független nőre.
Azt tanácsolom hagyd ott ha nem akarsz folyamatosan az ex feleség árnyékában élni örök másodikként.
Találj valakit inkább akinek te vagy az első!
2019. febr. 28. 15:19
22/40 anonim válasza:
Igazad van, ez így nincs rendjèn. Biztos, hogy lelkiekben mèg nem zárta le a házasságát, ès te nem vagy olyan fontos neki, mint az ex. Ha az lennèl, figyelembe vennè a te èrzèseidet is ezzel kapcsolatosan. De nem, csak az a nő számít, veled meg harcba száll èrte.
Gondolom gyorsan bele menekült ő is egy kapcsolatba, hátha úgy könnyebb lesz túltennie magát a dolgon, de nem szeret tèged igazán.
Jobb ha ezt belátnod te is, ès nem erőlteted tovább ezt a kapcsolatot. Nem èri meg èveket pazarolni egy ilyen fickóra, inkább adj esèlyt magadnak, hogy olyat találj, akinek tènyleg fontos vagy.
2019. febr. 28. 17:07
23/40 A kérdező kommentje:
Szóba hoztam ezt nála újra, és megvert... Holnap költözök!
2019. febr. 28. 20:35
24/40 anonim válasza:
Megvert? Ez most komoly? Ujj, húzd el onnan a csíkot minèl hamarább, ès vissza se nèzz.
2019. febr. 28. 21:13
25/40 anonim válasza:
Bakker ha ez tényleg igaz, hogy megvert, hagyd ott a francba az ilyen idiótát és soha többet ne állj vele szóba, ne is hagyd, hogy megkörnyékezzen!
Ezek után az sem kizárt, hogy az ex sem véletlen vált el tőle.
2019. márc. 1. 09:25
26/40 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. A padlón rángatott és rugdosott, és azt mondta kidob a kutya mellé éjszakára. Semmi közöm a dolgaihoz.
2019. márc. 1. 09:25
27/40 anonim válasza:
Úristen, sajnálom :/ sok sikert neked a továbblépéshez és az új élethez!!
2019. márc. 1. 09:45
28/40 A kérdező kommentje:
Az exet is megpofozta régen. És én nem hittem, amikor mondták az ismerősök.
2019. márc. 1. 10:27
29/40 A kérdező kommentje:
De most olyan érzésem van, hogy az ex miatt kaptam. Úgy védi a volt feleségét és a gyerekét mint egy anyatigris.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!