Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, miért van ennyi sok szakítás/válás mostanában?
Az az igazság,hogy eléggé meg vagyok döbbenve. Én még abban a korban nőttem fel,amikor az emberek gimi,egyetem alatt összejöttek,azután idővel osssehazasodtak,család stb.
Most viszont azt látom,hogy ezek a szerelmek ugyanígy megvannak,kapcsolatok létrejönnek,de nem tartanak ki. Miért lehet ez? Miért nem tartanak ki magasság egymás mellett az emberek?
a mC drive tarsadalom az oka a sok sikertelen hazassagnak.
arrol ne is beszeljunk hanyan dobjak ossze a szennyest hazassag nelkul.
Minden ember maganak el azt hiszi neki alanyi jogon jar minden es nem akar es nem is tud semmire varni.
A hazassag egy ertektelen dolog lett hiszen lehet szabad sok egyesek szerint kell evekig hazassagban elni papir nelkul mert az a jo igy ismerik meg egymast az emberek.
A valas gyors es nem faj ez a nezet.
Nem valsz be lecserelek mint egy kocsit egy haztartasi gepet.
A hazasparok nem kuzdenek a kapcsolatert nem dolgoznak rajta nem fektetnek semmit bele de elvarjak hogy 100% menjen minden tokeletessen.
A nok nem tudjak mi a szerepuk de a ferfiak sem
Nem ferfiak inkabb nyalas elkenyeztetett hisztis kovetelodzo lenyek viszont iranyitasra keptelenek.
Nem csaladfok a sok ugy viselkedik mintha a felesege (ha egyatalan eljut odaig hogy hajlando hazasodni) az anyja es apja lenne egy szemelyben.
A ferfiakat mi nok neveljuk ilyenre sok sok szep csonak csaladban anyuci kicsi nyalas fia no fel egy nagy gyerek
Kérdezőtől kérdezem:
Akkor ugye megvethető és nősovinisztának minősíthető a 22-es válaszadó is, nem?
Megjegyzem: most, hogy leírtam ezt a szót ("nősoviniszta"), feltűnt, hogy ez szinte sehol se jelenik így meg. Pedig vajon lenne jogosultsága? Vagy a ffi soviniszta az a szó és fogalom, aminek egyedül helye van?
Valahogy persze fogalmam sincs, hogy melyik nem találhatta ki... ;o)
Miert lennek nosoviniszta mert leirtam hogy latom a mai ferfiakat?
Akkor irok a nokrol is
A no eleretektelenitette magat nincs becsulete nincs tartasa nincs erteke.
Nem kell neki udvarolni majd o dont o megoldja o mindenre kepes Nem haggja a ferfit ferfinek lenni
A nok ma mar egy szep szo nelkul is szetteszik a labukat akarnikek csak erezzek hogy fontosak es valakinek kellenek
A nok akar nos foglalt pasival es kepesek barmire es elhitetik magullak hogy szerelmesek.
Sok no belemegy a papri nelkuli egyuttelesben mert fel hogy elmarad vaalmirol.
A szuzesseg az artatalansag ma mar szegyen ciki 19 eves kor felett.De a lanyok maguknak tettek cikive.
Sajnos sok partnert esz nelkul elfogyasztanak amire eljon az igazi.
Aztan csodalkoznak miert van ennyi meddoseg nemi baj fertozes mehenkivuli terhesseg es HPV fertozes/
Mivel erdemeltek ki szegeny szegeny lanyok...
#27:
Tudod mit? Igazad van.
Az egyenjoguság jó, egyetértek. A túlzások idegesítenek. A pozitív diszkrimináció idegesít. Zavar, hogy bizonyos dolgok csak egy adott szempontból vannak vizsgálva mindig.
Sarkos példa, azért hozom fel mégis, mert talán eléggé érthetővé teszi, amit mondani akarok: olvasgatom itt a családon belüli erőszak témákat például. Borzasztóan elítélem, ezt fontos tudni. Ugyanakkor a "CSBE" és a "ffiak által okozott CSBE" gyakorlatilag ekvivalens fogalmakká lettek téve. Ugyanakkor csak egy kicsit kell megvakarni a felszínt, és ki is derül, hogy jelentős a "nők által okozott CSBE" aránya is. Csak persze ciki a ffinak, ha erről feljelentést tesz. Ezért van csend körülötte, ami nem jelenti azt, hogy nincs.
Igen, ez nagyon hasonló ahhoz, ami az elmúlt időszakban előjött itthon: megerőszakolt lányok, és azok eltitkolt volta (mert szégyen). Ezt is nagyon elítélem, aki lányokkal erőszakoskodik, az számomra egy állat. Erről is beszélni kell ugyanígy.
De ugyanígy arról is beszélni kell, ami a ffiakat bántja, zavarja. Attól, hogy nincsenek erre külön fórumok, nem azt jelenti, hogy maga a jelenség sem létezik. Az összes erőforrás, publicitás mind arra összpontosul, hogy a látható/olvasható dolgokkal foglalkozzon, és máris jönnek elő a "ffiak által uralt világot megszenvedő nők".
A topic, amire ezt az egészet írtam arra hajaz, hogy a ffiak felelnek a válásokért, mert elhanyagolják a társukat, mert nem igazi partnerek, és a nők a bátrak, hogy meglépik, mert a ffi még erre is lusta disznó. Hát nem egészen ennyire fekete-fehér a kép. Van kit szeressen a ffi? Várja őt haza valaki? Aki örül annak, hogy hazaért? Van kit tiszteljen a ffi? Ha igennel válaszolsz, akkor rögtön kérdezd is meg magadtól, hogy "biztos?". És nem a fehér, pörköltfoltos atlétás, sört ivó gyalázatos példákra gondolok (egyébként fura, de tőlük ritkábban pattannak le a feleségek)
Az általad említett dolgok pont azért vannak többségében egy szempontból vizsgálva, mert egy férfi képesebb arra, hogy bántson egy nőt. Fizikailag erősebb. Vagy ha párok, házastársak közt felmerül a "nevelő célzatú pofon", annak soha nem férfi az elszenvedője.
Én elismerem, és ugyanolyan áldozatnak tartom a férfiakat, mint a nőket. És szerintem nem kellene szégyenkezniük, ez is a patriarchális társadalom csökevénye, hogy ha férfi vagy, és érzelmeid vannak, rejtsd el jó mélyre.
Viszont: nem ez a jó fórum rá. Amikor a nők elleni erőszakról beszélünk, ne beszéljünk a férfiak elleniről, és ha a férfiak elleni erőszakról beszélünk, ne beszéljünk a nők elleniről. Észrevetted, hogy a férfiak elleni erőszak mint téma, soha nem merül fel saját jogon? Mindig akkor hozza fel valaki, ha a nők elleni erőszakról van szó, és ezek az emberek csak azt érik el, hogy ne vegyük komolyan. Ez kb. olyan, mintha egy vastagbélrák elleni összefogás helyszínén megjelennének a tüdőrák elleniek, hogy "nekem is bajom van, nekem is". Igen, van, és súlyos, de most nem erről van szó.
Csináljanak felvonulást, aminek a témája a családon belüli erőszak férfi áldozatai. Ennyi. Egyetlen szó se legyen a női áldozatokról, ne legyenek bezzeg-dolgok, és ott leszek transzparenssel az első sorban.
Kezdünk egy húron pendülni. :-)
És ha lenne ilyen rendezvény, amit írsz, akkor te komolyan azt gondolod, hogy az intézményesített, honlapokkal ellátott, média által szétkürtölt esetekkel felszerelt nőpárti réteg ("nr": rossz jelzős szerkezet, elismerem, de remélem érted kikre gondolok) nem jelenne meg azonnal, 100-szor nagyobb elánnal, hogy "az oké, hogy nektek rossz, de nekünk még inkább az, ti meg cikik vagytok, lágyp.csű.k"?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!