Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás, szakítás után milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás, szakítás után milyen tettek minősülnek olyan szintű zaklatásnak, hogy segítséget lehet kérni a rendőrségtől, vagy valahol másutt?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha privátban írna nekem olyan, aki átélte, hogy az exe zaklatta, még ha tettlegesség nem is volt. Esetleg olyan tapasztalatokat fogadnék még szívesen, aki lépéseket is tett az ügyben, mi lett a vége. A rendőrségnek jobb dolga is van tudom, sok a rablás, eltűnt személyek stb. de azért csak nem hagyják, hogy az ember rettegésben, vagy a másik igaztalan gyalázkodásának áldozataként éljen. Előre is köszönöm, ha valaki megértő tapasztalattal tud szolgálni a témában.

2015. febr. 4. 15:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A mi esetünk nem válással kapcsolatos. A feleségemet évek óta zaklatja egy férfi. Fordultunk a hatóságokhoz. Hogy mit tettek? Ha akarod megírom.
2015. febr. 4. 15:20
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Engem 3 evig zaklatott egy ex, irhatsz, ha gondolod.
2015. febr. 4. 15:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Távol tartási végzés, vagy azt csak tettlegesség esetén lehet elérni, hogy ilyen döntést hozzon a bíróság?
2015. febr. 4. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Engem zaklatott a fèrjem a vàlàsig. Màr rettegve lèptem ki az utcàra. Tettlegessègig is fajult. Követett mindenhova minden lèpèsemről tudott. Ijesztő volt.

Ha baràtokkal (köztük voltak fèrfiak is) beültem egy ètterembe, meglàtott. Kihivatott, sajnos kimentem hogy a botrànyt elkerüljem...

Senki nem hallotta ott kint a segèlykiàltàsaimat, ütött, ràncigàlt, rugdalt, vègighúzott a földön elszakadt a nadràgom, be akart tuszkolni az autójàba hogy őt nem èrdekli együtt halunk meg... Ha az övè nem lehetek màsè sem leszek.

Kikönyörögtem hogy a tàskàmèrt had menjek vissza. Azt nagy nehezen megengedte. Eszem àgàban nem volt visszamenni hozzà.

Bent az ètteremben sírva összeestem. A fiúk amikor meglàttak üvöltve futottak ki hogy most megölik. Úgy megijedt tőlük hogy elfutott előlük.

Azt hiszem tènyleg eszmèletlenre vertèk volna akkor... Ha elkapjàk.

Làtlelet volt rólam ez a vàlàst megkönnyítette. Rendőrsèg nem segített.

Vàlàskor annyit mondott hogy ha valahol meglàt a fejèt is elfordítja.... mit mondjak... örülök neki.

2015. febr. 4. 15:47
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Úr Isten 4. micsoda őrültek vannak!
2015. febr. 4. 15:54
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

A rendőrségre nem szàmìthatsz.. :(

Nem egy eset végződött màr csalàdirtàssal :(

A zakkant pasik akik tàrgyként kezelik a nőket miutàn ràébredtek hoho el akar hagyni..-de itt se làtjàk be hogy ők bàrmibe hibàsak lennének..

most a legutobbi eset amiről hallottam hogy az anya köteles volt beengedni a volt pàrjàt làthatàs végett (szabadlàbra engedték holott zaklatta fenyegette a nőt)kidobta a negyedikről a közös gyerekét majd maga is kiugrott..sokan nem törődnek bele és "ha az enyém nem leszel akkor màsé sem" "ha én n vagyok boldog te se lehetsz az""megöllek""legyenek testőreid akik vigyàznak ràd"

Én os ebbe vagyok benne..nem fogok tudni kilépni én nem merek..zsarolàsok fenyegetések..nem jàrok màr sehova mert megalàz még edzős köhös buliba is fenyegetett utànnunkjön..na itt az edzőnek elmondtam aki mondta jöjjön legalàbb elkapja..én nem làtom a kiutat ha vki tud megirhatja..ràadàsul olvas mindent lementeget rolam..persze màr csak a net maradt anonim baràtokkal??jo lenne felébredni ugy hogy szabad vagyok mert ez csak egy rémàlom..

2015. febr. 4. 16:10
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha beletörődök a sorsomba akkor nincs itthon vita..de amint neki vmi nem tetszik tombol dühöng..elélünk egymàs mellett földön alszok és igen neki igy is jo csak kifelé legyen meg a làtszat hogy csalàdja van..telefonba mézes màzas senki se tudja milyen zsarnok meg agressziv..
2015. febr. 4. 16:14
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Esetemben nem fajult tettlegességig, de már az is jobb lett volna.

Telefonált, írkált, fenyegetőzött, de ahhoz volt esze, hogy burkoltan és kétértelműen, hogy ne maradjon konkrét nyoma. A legrosszabb az volt, mikor épp ott bukkant fel, ahol én voltam, de nem jött oda hozzám, csak engedte láttatni magát.

Tudta mikor megyek dolgozni, elötte jöttek az üzik, hogy a ház előtt várlak. Persze akkor nem láttam sehol. Teljesen összezavart, amolyan csendes terrorként éltem meg, egy pszichopata volt, félni kezdtem az emberektől, pszichológushoz fordultam.

A szülei egyetemi docensek voltak, feljelenteni esélyem sem lett volna, úgyis kimossák. Akkor lett vége ennek a rémálomnak, amikor talált egy másik áldozatot.

2015. febr. 4. 16:27
 9/19 A kérdező kommentje:
Ez mind megdöbbentő. Az utolsó válaszolóval tudom kicsit hasonlítani a helyzetemet, mert amit velem művel annál még az is jobb lenne, ha megverne, teljesen terrorizál lelkileg, sms áradatok, mocskolódás, munkahelyet kellett váltanom, mert eláztatott mindenütt. Össze-vissza csalt, és megmagyarázta, hogy az én hibám. Tárgyként kezelt évekig, én hagytam a békesség végett, és úgy érzem sosem lesz vége, rettegésben tart, ha megrezzen a telefonom, remegni kezdek, és görcsöl a gyomrom. Az összes családtagomról is mocskolódik nyilvánosan, hogy bolondok mind, meggyalázta azokat is akik már rég meghaltak. Rám állított valakit, aki ismerőse, mindenről informálja, de legtöbbször hazudik rólam valami terhelőt és aztán jön a terror. Még sorolhatnám. Nincs megoldás...?
2015. febr. 4. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Ugye már nem vagytok egy pár? Az lenne a legjobb, ha lenne új férfi az életedben, hátha lekopna. Viszont megértem, ha rá sem bírsz nézni egy darabig a férfiakra. Akkor viszont keríts valakit, aki "eljátsza", hogy az új barátod. 1-2 pofont is megérdemelne az exed, ha nem nyugszik.
2015. febr. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!