Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás, szakítás után milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás, szakítás után milyen tettek minősülnek olyan szintű zaklatásnak, hogy segítséget lehet kérni a rendőrségtől, vagy valahol másutt?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha privátban írna nekem olyan, aki átélte, hogy az exe zaklatta, még ha tettlegesség nem is volt. Esetleg olyan tapasztalatokat fogadnék még szívesen, aki lépéseket is tett az ügyben, mi lett a vége. A rendőrségnek jobb dolga is van tudom, sok a rablás, eltűnt személyek stb. de azért csak nem hagyják, hogy az ember rettegésben, vagy a másik igaztalan gyalázkodásának áldozataként éljen. Előre is köszönöm, ha valaki megértő tapasztalattal tud szolgálni a témában.

2015. febr. 4. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sms-ek már elég bizonyíték, de csak akkor ha nem válaszolsz rá. Nincsenek férfi rokonaid v barátaid akik helyre tennék?

Ha van pénzed, bérelj fel valakit hogy feltűnően kövesse, de ne szóljon hozzá, ne csináljon vele semmit. Bele fog örülni h vajon mit akar tőle az illető? Legyen minden reggel ott amikor munkába indul és várja minden du amikor végez stb...

Legvégső esetben külföldre költöznék, úgy hogy ne tudja hova.

2015. febr. 4. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:
En azt irom, amit en tennek... tipli, szoval uj lakcim, akar meg kulfoldre is elmennek, senkinek nem mondanam, titokban egy kis sporolt penz, uj teloszam, es hajra... ezen nem nagyon tud senki segiteni, ha szerencsed van max megunja, ha...
2015. febr. 4. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Nekem volt megoldàs vàlàs előtt 2 hónappal. Új pàrkapcsolatom lett aki maximàlisan tàmogatott. Az ex szerintem akkor törődött bele vègèrvènyesen, hogy sosem kap vissza.

2015. febr. 4. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
saját magatoknak csinaljatok ezt, nekem volt dolgom 1 ilyen nővel, hiaba beszéltunk vele egy jó baráttal, akkro azt mondta, hogy változtat, aztan persze nem lett semmi, a férje rajta keresztul fenyitgetett minket, persze 1:1 be meg szolni sem szolt, szóval én azt mondom, nektek minden teljesen jó igy, ha annyira zavarna rég lett volna esélye, ahogy neked is változtatni, most ugy néz ki a dolog, hogy vele mászkálgat, minekt meg lerazott, szoval kb neked is ennyire kell segitség ugye ?
2015. febr. 5. 02:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Azert ilyen konnyen nem itelkeznek! Mint az elottem szolo...

Nalunk is volt hasonlo a csaladban a noverem kifogott egy pszichot... Eleinte nem lattam rajta semmit, tok jo fej volt, rendes, dolgos, nem pialt, egy olyan kis tudorka, mindenre volt otlete, de a noverem elkuldte, mondvan nem szerelmes... Na akkor kezdodott a megbolondulas, napjaban 40 hivas, SMS, ez a konyorges tartott egy honapig utana atfordult fenyegetesbe... Ha nem leszel az enyem ongyi leszel..

Aztan mar a gyereket is alig mertuk elvinni a suliba nehogy elcsalja ... aztan jott a megolok mindenkit... Na most en vagyok 55kg es mondtam neki, ha a csaladomat bantja, akkor kezdheti asni a sirjat, mert hozok neki partnert. A pasi ugy 2meter 120kg igy visszagondolva eleg vicces latvany lehettem, De hatasos, szep lassan abba hagyta. A rendorseg nem csinal semmit, csak ha ver folyik..

Magadnak kell megoldast talalni! Vagy koltozes, vagy beszelj vele ha tudsz, en tudtam. Ha felsz , es nem teszel semmit az a legrosszabb.

2015. febr. 5. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Nekem fenyegetőzött azzal hogy felakasztja magàt, èn meg megkèrdeztem hogy adjak-e kötelet?-mert engem bizony nem èrdekel!

Bàrkit akit fenyeget a pàrja hogy öngyilkos lesz miatta, ne foglalkozzatok vele! Nem szabad hagyni hogy èrzelmileg zsaroljanak!!!!!!!!!!

Az ő èlete, azt kezd vele amit akar! Tőlünk függetlenül!

Egy èletünk van csajok amit mi èlünk! Boldogan vagy boldogtalansàgban akarjuk, ezt kell eldönteni. Ès ha eldöntötted, cselekedni. Tűzön-vízen àt.

2015. febr. 5. 13:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom, és megértem akikkel hasonlók, vagy rosszabbak történtek, kösz a tanácsokat. Igazából ami érdekelt, hogy lehet-e hatósághoz fordulni, de ezek szerint nyilván nem érdemes. Nem bosszú lenne, önvédelem. Még nagyon sok mindent nem írtam, amiket csinált, és amik miatt teljesen új életet kellett kezdenem, ami komplikált, nehéz időszak volt, költözés, új munka keresgélés stb. Én speciel nem ítélkeznék más felett, ha ilyet kérdez, mert így leírva más, mint átélni, meg kimaradnak dolgok (még regélhetnék oldalakat, de mi értelme). Amúgy új párkapcsolat nem jön szóba, ahogy ismerem nem is használna, de köszi. Költözés meg: már megvolt, de kb. 18 km-re jöttem, nem távolság, így sikerült, és nem mentem vele semmire. Ő egy pszichopatácska, aki korán elvesztette a szüleit, alkoholisták voltak, azért lett ilyen valószínűleg, de ez csak ok, nem mentség szerintem. Hülye voltam, mert sokáig hittem neki, mert hinni akartam, itt a bibi.
2015. febr. 6. 12:28
 18/19 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy sokszor próbáltam vele normálisan beszélni, de nem volt "bemenet", szerinte ő nem csinál(t) semmi rosszat, talán ha átgondolná, amire kértem is, akkor valamit változna, de nem tette. Én amennyit tudtam, és írtam is, segítettem magamon, de nem jött be, ezért érdekelt kihez lehet még fordulni, az ötletekért mindenesetre hálás vagyok
2015. febr. 6. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Úristen. Én férfi vagyok, de már lassan én szégyellem magam, hogy ilyen embertársaim vannak. Keress pár jó barátot, ha nekem bármelyik barátom, ismerősöm ilyen helyzetbe kerülne, találnék megoldást.....
2015. febr. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!