Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, szakítás után milyen tettek minősülnek olyan szintű zaklatásnak, hogy segítséget lehet kérni a rendőrségtől, vagy valahol másutt?
Sms-ek már elég bizonyíték, de csak akkor ha nem válaszolsz rá. Nincsenek férfi rokonaid v barátaid akik helyre tennék?
Ha van pénzed, bérelj fel valakit hogy feltűnően kövesse, de ne szóljon hozzá, ne csináljon vele semmit. Bele fog örülni h vajon mit akar tőle az illető? Legyen minden reggel ott amikor munkába indul és várja minden du amikor végez stb...
Legvégső esetben külföldre költöznék, úgy hogy ne tudja hova.
4-es vagyok!
Nekem volt megoldàs vàlàs előtt 2 hónappal. Új pàrkapcsolatom lett aki maximàlisan tàmogatott. Az ex szerintem akkor törődött bele vègèrvènyesen, hogy sosem kap vissza.
Azert ilyen konnyen nem itelkeznek! Mint az elottem szolo...
Nalunk is volt hasonlo a csaladban a noverem kifogott egy pszichot... Eleinte nem lattam rajta semmit, tok jo fej volt, rendes, dolgos, nem pialt, egy olyan kis tudorka, mindenre volt otlete, de a noverem elkuldte, mondvan nem szerelmes... Na akkor kezdodott a megbolondulas, napjaban 40 hivas, SMS, ez a konyorges tartott egy honapig utana atfordult fenyegetesbe... Ha nem leszel az enyem ongyi leszel..
Aztan mar a gyereket is alig mertuk elvinni a suliba nehogy elcsalja ... aztan jott a megolok mindenkit... Na most en vagyok 55kg es mondtam neki, ha a csaladomat bantja, akkor kezdheti asni a sirjat, mert hozok neki partnert. A pasi ugy 2meter 120kg igy visszagondolva eleg vicces latvany lehettem, De hatasos, szep lassan abba hagyta. A rendorseg nem csinal semmit, csak ha ver folyik..
Magadnak kell megoldast talalni! Vagy koltozes, vagy beszelj vele ha tudsz, en tudtam. Ha felsz , es nem teszel semmit az a legrosszabb.
4-es vagyok!
Nekem fenyegetőzött azzal hogy felakasztja magàt, èn meg megkèrdeztem hogy adjak-e kötelet?-mert engem bizony nem èrdekel!
Bàrkit akit fenyeget a pàrja hogy öngyilkos lesz miatta, ne foglalkozzatok vele! Nem szabad hagyni hogy èrzelmileg zsaroljanak!!!!!!!!!!
Az ő èlete, azt kezd vele amit akar! Tőlünk függetlenül!
Egy èletünk van csajok amit mi èlünk! Boldogan vagy boldogtalansàgban akarjuk, ezt kell eldönteni. Ès ha eldöntötted, cselekedni. Tűzön-vízen àt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!