Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nem minden napi szakítás. Még most is bele halok a szégyenbe. Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen ahol dolgozom, kaptunk egy kis ajándékot.Mindenki.Pár héttel késsőbb össze vesztünk a párommal.Szörnyű dolog történt,bosszúból rám hívta a randőrséget hogy loptam.A rendőrség ki jött, és fel hívta főnököm hogy mi az igazság.A főnököm el mondta hogy nem lopott senki, hanem ő adta ajándékba, mindenkinek.Azóta külön élünk,és soha láttni sem akarom.Milyen ember az ilyen? Hogy történhet egy kapcsolatba meg ilyen?Hét évet voltunk együtt.Hogy lehettem ilyen vak? Még ezt is túl lehet élni? És még ezután mit?2015. jan. 17. 14:42
1/11 anonim válasza:
De undorító féreg!
Remélem soha többé nem állsz szóba vele!
Fel a fejjel,majd kihevered,csak idő kell hozzá!
Én is nemrég léptem ki pont egy 7 éves kapcsolatból és már most tudom,hogy ez volt életem legjobb döntése!
Gondolj arra hogy jobb hogy most kiderült milyen ember,mint mondjuk akkor mikor már közös gyereket is lenne!
2/11 anonim válasza:
KAMU! Ilyen esetben a rendőrség nem telefonon szerez információt!
MEGBUKTÁL!!!
3/11 anonim válasza:
Ezek után miért te szégyenkezel? Te nem csináltál semmi olyat, ami miatt kéne.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg!!!Ki hívta a rendőrséget, hogy lopott cucc van nálam.Én el mondtam az én verziómat,és el kérték a főnököm telefon számát.A főnököm el mondta hogy ő ajándékozta mindenkinek.Bocsi!!
2015. jan. 17. 14:50
5/11 anonim válasza:
De ezért miért szégyenkezel? Neki kéne szégyenkezni, amiért ok nélkül feljelentett.
6/11 anonim válasza:
Simán beperelhetnéd hamis vád, vagy hatóság félrevezetése miatt. Itt nem neked kell szégyenkezni, sok emberről nagyon későn derül ki, hogy kik is valójában.
7/11 anonim válasza:
Jaja, fel lehet jelenteni rágalmazás miatt, hisz a főnököd előtt vádolt meg a rendőrség.
Remélem főnököd jófej volt és nem néz rád furán, hanem értette a szitut.
8/11 anonim válasza:
Én a főnököm előtt szégyenkeznék, mert bár nem én voltam a hunyó, mégis én választottam azt az embert, aki ezt tette velem, és aki belekeverte őt is a vádaskodásba. Azért az kellemetlen, mikor miattad zargatja a főnöködet a rendőrség. Tőle bocsánatot kérnék, és biztosítanám, hogy nem fog ilyesmire többé sor kerülni. Egyébként pedig egyetlen kapcsolat sem ér véget úgy, hogy sem megalázást, sem pedig fájdalmat nem érzel utána.. A te szakításodnak ez volt az ára, de még így is jobb, hogy megszabadultál egy ilyen alaktól. Az újrakezdés is könnyebb, mert nem álmodozol azon, hogy talán új esélyt kellene adnod a kapcsolatnak.. Túl lehet élni, sokan ennél nagyobb árat fizetnek azért, hogy felnyíljon a szemük. Kitartás!:)
9/11 anonim válasza:
Telefonon a rendőrség közölte volna a pároddal, hogy legyen kedves befáradni és feljelentést tenni. Azért nem mennek ki, ha beszólsz, hogy xy lopott. És nem telefonon nyomoznak.
KAmu.
10/11 anonim válasza:
Pontosan, feljelentheted rágalmazásért. Én tutira azt tenném. Egyrészt tanulja meg hol a helye, másrészt a rendőr, mentő, tűzoltó, stb. nem ezért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!