Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg az elmebeteg páromtól?
Kb. 1 éve ismerkedtünk meg, egy társkereső oldalon. (legyen átkozott a nap mikor először írtam neki)
Eleinte szép és jó volt minden, nagy szerelem, megértés, összhang stb. Minden tökéletes volt, kb. fél évig. Azt hittem tényleg megtaláltam az ideális nőt. Ezután összeköltöztünk és attól a naptól kezdve következett be a gyökeres fordulat. Ő teljesen megváltozott. Eleinte csak hisztis liba volt, később már agresszív is lett. És ez a helyzet, egyre csak romlik. Rájön a dühroham, tör-zúz mindent, nekem jön stb. Ha megütöm persze akkor én vagyok a szemét asszonyverő férfi. De mégis mit lehet csinálni ilyenkor egy ilyen dühöngő nővel.
Megjövök a melóból az első szava az, hogy a k.anyádért jöttél haza, éjszaka sincs nyugalmam tőle, mert felébred, közben ő sem tudja mitől ébred föl és szintén dühöngeni kezd, mert beképzeli magának hogy biztos én ébresztgetem. A haverjaimat elmardossa mellőlem, hogy kisajátítson. Az utcán üvölt, az áruházban nem tud viselkedni és még sorolhatnám.
Neki mindenféle cigánybűnöző, politikusbűnöző a rendes, jó ember, engem a párját aki szerette, engem csak ócsárol és mindenféle sz@.r, szemétnek elmond.
Próbáltam vele megértetni, hogy egyikünknek se jó ebbe a kapcsolatba, ne kínozzuk tovább egymást hanem intelligens felnőtt ember módjára menjünk szét. Ekkor szokás szerint, megint csak dühöngött.
És a legérdekesebb az egészben, hogy egyik pillanatban ilyen, a másikban meg így szeretlek, úgy szeretlek ezt mutatja. Én már egyre nehezebben viselem ezeket a hangulatingadozásait, és sajnos több a veszekedés mint a szeretet ebben a kapcsolatban. Szinte már nem telik el nap cirkusz nélkül.
Mivel nekem van egy lakásom egy másik városban tudnék hova menni szakítás után, de lelépni csak úgy azért sem tudok tőle, mert a munkám is ideköt ebbe a városba, meg hát nekem vannak itt bútoraim meg egy csomó cuccom ez az állat nő meg összetörne akkor mindent, az meg mégse lenne jó. Tehát egyik napról a másikra nem megy. Mi lenne a megoldás?
Biztosan kellenek azok a bútorok?
Egyébként Borderline zavarosnak tűnik a nő...
Ne haragudj, másnak nincs lakása másik városban, mégis meg tudja oldani...
Ha tényleg lépni szeretnél, tedd is meg.
Szervezés kérdése. Elköltözöl, amikor nincs otthon, majd visszamész a kulcsokkal és közlöd, hogy ennyi volt. A veszekedést nem fogod megúszni, de legalább nyugalmad lesz utána.
Ez tényleg borderline-nak tűnik. Pakolj ki, amíg nincs otthon, aztán változtass telefonszámot. Hosszú idő lesz lekoptatni, utánad fog menni.
Sajnos ismerek borderline embereket, jellemző rájuk.
Azt meg sehogy nem tudom elérni, hogy ő hagyjon el.
Mi az a borderline?
Azt ugye tudod, hogy a párod nem elmebeteg, hanem komoly pszichés zavarai vannak, amelyek oka valószínűleg a jó édesanyja, ill. az apja. Nagyon úgy fest, hogy bordeline személyiségzavarban szenved, - ami általában koragyerekkori traumatizációt jelent (nem kivéve a nemi erőszakot ill. zaklatást sem!).
Megszabadulni úgy tudsz tőle, hogy szakítasz vele és kirakod a cuccait az utcára, majd pedig zárat cserélsz a kégliden. Teelfonszám letuilt, FB-odala lezár, esetleg kitilt, közös baráti kapcsolatok felszmolva egy időre, és nagyon-nagyon nagy távolságot tartasz tőle. ha eldöntötted, hogy vége, akkor ne hagyd magad manipulálni.
Azt azért uddd, hogy az a nő nem állat, bármennyire is úgy viselkedik, és úgy látszik - hanem jó eséllyel áldozat. Senki sem tör-zúz ok nélkül. Ez a nő valószínűleg töbet szenvedett életében, mint a legtöbb ember. Lásd ezt először, és ha nem bírsz vagy nem akarsz vele élni, akkor úgy hagyd el, hogy ne állatnak, hanem áldozatnak lásd.
Az állatok a szülei voltak. Azért ilyen szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!