Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek egy elmebeteg feleséggel?
buta szabolcsi postáslány
és ha Csongrádi lenne akkor szerinted normális lenne
jelentsd fel, mert folyamatosan rongál, külön éltek folyamatban a válás, ha megegyeztetek, hogy a válás lezárásáig csak te laksz a házban akkor neki addig nem sok keresnivalója van ott.A válás végén meg ha ő kapja meg a házat akkor pedig rád fogja kenni, hogy te tetted tönkre a dolgokat és mivel te laktál addig ott így nem is tudod letagadni
"nem kellett volna feleségül vennem egy buta szabolcsi postáslányt,"
Nos, ez a megfogalmazás rád sem vet jó fényt.
Szerintem magától is meg fog oldódni a probléma, mivel a villanyvezeték vágdosás elég veszélyes szórakozás!
11.00
betegre röhögtem magam az utolsó mondatodon ... :D
11:00
Én pedig - a második mondatodért - kezet rázok veled, holott..nem is vagyok szabolcsi, de sokat jártam arra. Semmivel sem rosszabb az ott élő ember bárki másnál..sokaknál jobb is.
ENgem érdekelne a buta szabolcsi postáslány elmondása is.. mert ez igy ebben a formában bűzlik..
ki az aa hül.ye aki válás alatt inkább magának is kárt csinál csak hogy a férjnek is kevesebb legyen..ilyen nincs.. plusz birom, hogy itt soha senki nem tehet semmiről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!