Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan szabaduljak meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg az elmebeteg páromtól?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve ismerkedtünk meg, egy társkereső oldalon. (legyen átkozott a nap mikor először írtam neki)

Eleinte szép és jó volt minden, nagy szerelem, megértés, összhang stb. Minden tökéletes volt, kb. fél évig. Azt hittem tényleg megtaláltam az ideális nőt. Ezután összeköltöztünk és attól a naptól kezdve következett be a gyökeres fordulat. Ő teljesen megváltozott. Eleinte csak hisztis liba volt, később már agresszív is lett. És ez a helyzet, egyre csak romlik. Rájön a dühroham, tör-zúz mindent, nekem jön stb. Ha megütöm persze akkor én vagyok a szemét asszonyverő férfi. De mégis mit lehet csinálni ilyenkor egy ilyen dühöngő nővel.

Megjövök a melóból az első szava az, hogy a k.anyádért jöttél haza, éjszaka sincs nyugalmam tőle, mert felébred, közben ő sem tudja mitől ébred föl és szintén dühöngeni kezd, mert beképzeli magának hogy biztos én ébresztgetem. A haverjaimat elmardossa mellőlem, hogy kisajátítson. Az utcán üvölt, az áruházban nem tud viselkedni és még sorolhatnám.

Neki mindenféle cigánybűnöző, politikusbűnöző a rendes, jó ember, engem a párját aki szerette, engem csak ócsárol és mindenféle sz@.r, szemétnek elmond.

Próbáltam vele megértetni, hogy egyikünknek se jó ebbe a kapcsolatba, ne kínozzuk tovább egymást hanem intelligens felnőtt ember módjára menjünk szét. Ekkor szokás szerint, megint csak dühöngött.

És a legérdekesebb az egészben, hogy egyik pillanatban ilyen, a másikban meg így szeretlek, úgy szeretlek ezt mutatja. Én már egyre nehezebben viselem ezeket a hangulatingadozásait, és sajnos több a veszekedés mint a szeretet ebben a kapcsolatban. Szinte már nem telik el nap cirkusz nélkül.

Mivel nekem van egy lakásom egy másik városban tudnék hova menni szakítás után, de lelépni csak úgy azért sem tudok tőle, mert a munkám is ideköt ebbe a városba, meg hát nekem vannak itt bútoraim meg egy csomó cuccom ez az állat nő meg összetörne akkor mindent, az meg mégse lenne jó. Tehát egyik napról a másikra nem megy. Mi lenne a megoldás?

2014. dec. 23. 17:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
A borderline a régi nevén: mániás-depresszió. Gyógyszerrel jól karbantartható.
2014. dec. 23. 19:28
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is zárd ki, jelentsd fel, és ne kérleld, hanem jelentsd ki, hogy a kapcsolatnak vége.
2014. dec. 23. 19:30
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Borderline

[link]

de lehet bipoláris zavar is:

[link]

A franc tudja... húzd el a csíkot minél gyorsabban.

2014. dec. 23. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez azért súlyosabbnak hangzik, mint egy személyiségzavar.
2014. dec. 23. 19:35
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Ha az albérlet a te neveden van, mondd fel, neki nem kell tudni róla. Lelakjátok a kauciót, keresel egy másikat, és oda már egyedül cuccolsz. Előtte értesíted a szüleit, hogy jöjjenek érte. Ha patáliázik, egyszerűen kihívod a mentőket, ők beviszik a pszichiátriára.
2014. dec. 23. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
De tényleg, azért vered is? Persze csak néha néha. Ha megérdemli.
2014. dec. 23. 19:42
 17/22 anonim ***** válasza:

"A borderline a régi nevén: mániás-depresszió."

Kevered a bipolárissal.

2014. dec. 23. 22:43
 18/22 anonim ***** válasza:
"Lakva ismerszik meg az ember." - Küldd el egy barátnőjével vmi hétvégi programra( legdrágább kategória pl.: wellness hétvége), aztán ezen idő alatt egy gyors összepakolás és költözés a haverokkal a másik lakásodba. Ne maradj a mostaniban sztem, mert folyamatosan vissza fog járni és zaklatni Téged, valamint a szomszédokat is.
2014. dec. 24. 12:53
 19/22 Styl Stylson válasza:
Szia. Én teljesen átérzem amiről irsz. Nagyvonalakban ugyanebben a hejzetben vagyok en 4 évig birtam. Nalunk ebből a kapcsolatbol gyerek is születet akit imádok és sajnos vele is ugy viseljedik mint velem.Esetemben viszont több ferfi is bele fertt a feleségem részéről az utolsòval januárban bukot le aminek hatására elhagytam . Jelenleg mar másfél hónapja külön élünk. De minden nap folyamatosan zaklat es nem javul inkább romlik a hejzet. Töbször késel tamadot már rám. A gyerek miat tartani szeretném a kapcsolatot de nem lehet mert mindent megigér de amint testközelbe kerül egyből támad ha nem azt halja amit szeretne. A vicc az egészben hogy egyedül vagy vagyunk ezzel. Nállam minden vita alkalmával az udvarra szaladgált és fenhangon üvöltötte h ne bantsam ne üsem. Folyamatosan tört zuzot a pénzt el lopkodta es semmibe vette h a belem kidolgozom. A mi esetünkben pszihiatriára is került de semmi nem változot. Elmondtam a pszihiatrian h viselkedik es vagta mar szet a kezem is vita közben de hiába nem nyilvanitjak közveszéjesnek. Most mindenhol le van tiltva facebookrol töröltem es keresem az ügyvédet, elválok és ha lehet nen hagyom nála a gyerekünket. Szabadulj meg tőle és mielőbb felejsd el. Az eféle emberekktől csak menekülni lehet a pszihiater szerint is mert soha nem ismerik be mekkora teher masoknak a hibas viselkedésük ezert nem is gyógyíthato a viselkedés zavaruk.Ezt nem en hanen a pszihiter mondja.MENEKÜLJ mást nem tudsz tenni legális keretek közöt.
2016. febr. 19. 12:00
 20/22 Szergej55 ***** válasza:
Ismerek én is ilyet, éppen most vagyok megszabadulóban tőle, rendőrségen is gondolkodtam már. Ezek az emberek sajnos mindenkire bajt hoznak csak, szerintem a tünet szülői hiba és erre való hajlam eredménye. Olyan távol kell őket tartani magadtól, amennyire csak lehet.
2016. ápr. 27. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!