Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szakítás/válás után alig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás/válás után alig egy hónappal a nő újra szerelmes. Jogosan feltételezhetik róla, hogy az exét nem szerette, csak a pénzéért volt vele?

Figyelt kérdés

Barátnőm mindenkitől azt hallja vissza, hogy mekkora egy pénzéhes r.banc. 3,5 év után a vőlegénye szakított vele, elhagyta egy másik nőért akivel fél éve viszonya volt.

(Hozzáteszem a barátnőm se volt hűséges)

Szakításkor mindenkinek elmondta, hogy ő mennyire szerelmes az exébe, megbocsátaná neki ezt a rossz döntését stb.

Nem telt el egy hónap, a közösségi oldalon azzal dicsekszik, hogy milyen boldog az másik pasival. (Szóltam neki, hogy ezt nem kéne)

Most pedig a vállamon sír (átvitt értelemben), hogy róla azt beszélik, az exét nem is szerette csak a pénz miatt volt vele. Hozzáteszem, tényleg elég vastag a pasi pénztárcája. (Emellett egy alkoholista, "igénytelen" disznó... A nőket lenézi, akit lehet megaláz. Csak érdekből tartja bizonyos "barátaival" a kapcsolatot.)

Nem foghatom a barátnőm kezét, hiszen felnőtt nő. De kifogytam a szavakból, amit vigasztalásképp mondhatnék neki.

2015. febr. 15. 13:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem, miért ne dicsekedhetne vele, hogy boldog? A barátnődet megcsalták, kidobták, megalázták és úgy tűnik rövid időn belül túl van rajta, legalábbis ezt mutatja.

A rövid tanács: az ilyen kritikákra úgy kell reagálni hogy sz.ja le.

2015. febr. 15. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Gyermekded kérdés gyermekded "problémával".
2015. febr. 15. 13:39
 3/16 A kérdező kommentje:

2#

Nem szeretnék a barátod lenni, de tényleg :)

2015. febr. 15. 13:42
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Ez emberre válogatja szerintem,itt azért szerintem közre játszik és megkönyitette a helyzetet,hogy megcsalták.Bár én úgy gondolom és a szakemberek is ugy gondolják,hogy legalább 5 hónap kell,hogy egy kapcsolatot meggyászoljunk.A barátnőd hibát követett el,hogy ennyi idő után belement másik kapcsolatba.A tapasztalat azt mutatja,és szakemberek is azt állitják,hogy ilyenkor a következő kapcsolat sem lesz jobb,ugyanis ilyen kevés idő elteltével,még sok gondot átviszünk a kivetkező kapcsolatban.AZt nem mondanám,hogy nem szerette a pasit,de ez a kapvcsolat szerintem neki csak egy menekülő.Ennyi idő alatt nem lehet lezárni,főleg ha ennyire megaláztak valakit.Egyébként az is lehet,hogy nem szerette eléggé.Ez sincs kizárva,de szerintem erre a barátnőd,jobban tudna válaszolni,hogy mi zajlódik le benne.
2015. febr. 15. 13:43
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Miért ne lehetne szerelmes rovid idő alatt? A másikból kiábrándulni egy nap is elég. Egyébként valószínűnek tartom hogy akkor már rég nem volt szerelem, esetleg az a beteges kötődés amit sokan annak hisznek. Nem látok ebben semmi furcsaságot.
2015. febr. 15. 13:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Én örülök a boldogságának, de tudom hogy még eléggé meg van zuhanva.

Nem szeretném ha csalódna ismét.

2015. febr. 15. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Elolvastam mégegyszer rendesen a kérdés alatti szöveget.Szerintem a barátnőd még a volt pasiját szereti,ez amolyan hencegésnak tünik nekem,hogy van annyira jó,hogy talál magának mást ha akar,talán még kicsit idegesiteni is akarja ezzel az embert.Szerintem nem szerelmes,legalábbis szerintem,amiket leirtál,nekem inkább fricskánal tünik.
2015. febr. 15. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Ha engem megcsalnának, megaláznának és kidobnának, akkor én sem búslakodnék utána sokáig, mert azonnal kiábrándulnék az exből, és nyitnék a boldogságra. De nekem is volt már olyan is, hogy a kapcsolat kihűlt, az érzelmek eltűntek, eljött a szakítás, s egy hét múlva már új pasim volt - akit a szakítás után ismertem meg, nem pedig még a kapcsolat alatt. Egy ideig persze csak randiztunk, de szex már az első randin volt, és egy-két hónap után vállaltuk fel, hogy mi együtt vagyunk, de ettől függetlenül a szakításom és az új pasival való első szex közt pontosan egy hét telt el. Van ilyen, sosem éreztem azt, hogy ezért nekem szégyenkeznem kellene, és soha nem is szóltak meg (nem mintha érdekelt volna...). Én mindig is úgy gondoltam, hogyha valaki ad mások véleményére, és ilyen szinten le tudja őt törni, ha valaki negatívan beszél róla, annak a saját önbizalmával vannak nagy-nagy gondjai. Először ezt kell helyreraknia. Én rendben vagyok önmagammal, helyén van az önbizalmam, ismerem magam, tudom mit miért teszek, és mi miért történik. Ezek után, hiába állítanának rólam rosszat, én tudnám jól, hogy mi az igazság, és maximum legyintenék mások véleményére. A barátnőd egyébként szerintem nem boldog, az új kapcsolata egy "csak azért is megmutatom a világnak" kapcsolat, és belül talán még ő maga is elhiszi, amit pletykálnak róla, még akkor is, ha nem igaz, hogy a pénzéért volt az exével.
2015. febr. 15. 13:56
 9/16 A kérdező kommentje:

Ezerszer mondtam neki, hogy nem kell senki véleményére adni. Őt valamiért mégis bántják ezek a dolgok.

Az új párja is visszahallotta a dolgokat, szerintem kételkedik is a barátnőmben, mert ő nem tudja neki azt az anyagi biztonságot megadni.

2015. febr. 15. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

N a, megint a kedves baratok. Miert nem fogjak be a szajukat, miert itelkeznek, foleg olyanon amihez semmi kozuk.

Volt egy baratja, vege lett, most van egy uj. Mi a baj ezzel?

Egy honap vagy 6 honap, nem mindegy neked es a tobbieknek?

Amugy ez ugyanolyan eset, mikor egy ozvegyeet megszolnak, mert egy ev alatt lesz uj parja, ujbol hazaosdik. Kinek mi koze hozza? Most akkor baratnod, vagy egy ozvegy szalassza el a lehetseges boldogsagot, mert hat "meg nem illene"? Ilyen hulyeseget.

2015. febr. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!