Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás/válás után alig egy hónappal a nő újra szerelmes. Jogosan feltételezhetik róla, hogy az exét nem szerette, csak a pénzéért volt vele?
Barátnőm mindenkitől azt hallja vissza, hogy mekkora egy pénzéhes r.banc. 3,5 év után a vőlegénye szakított vele, elhagyta egy másik nőért akivel fél éve viszonya volt.
(Hozzáteszem a barátnőm se volt hűséges)
Szakításkor mindenkinek elmondta, hogy ő mennyire szerelmes az exébe, megbocsátaná neki ezt a rossz döntését stb.
Nem telt el egy hónap, a közösségi oldalon azzal dicsekszik, hogy milyen boldog az másik pasival. (Szóltam neki, hogy ezt nem kéne)
Most pedig a vállamon sír (átvitt értelemben), hogy róla azt beszélik, az exét nem is szerette csak a pénz miatt volt vele. Hozzáteszem, tényleg elég vastag a pasi pénztárcája. (Emellett egy alkoholista, "igénytelen" disznó... A nőket lenézi, akit lehet megaláz. Csak érdekből tartja bizonyos "barátaival" a kapcsolatot.)
Nem foghatom a barátnőm kezét, hiszen felnőtt nő. De kifogytam a szavakból, amit vigasztalásképp mondhatnék neki.
Nem értem, miért ne dicsekedhetne vele, hogy boldog? A barátnődet megcsalták, kidobták, megalázták és úgy tűnik rövid időn belül túl van rajta, legalábbis ezt mutatja.
A rövid tanács: az ilyen kritikákra úgy kell reagálni hogy sz.ja le.
2#
Nem szeretnék a barátod lenni, de tényleg :)
Én örülök a boldogságának, de tudom hogy még eléggé meg van zuhanva.
Nem szeretném ha csalódna ismét.
Ezerszer mondtam neki, hogy nem kell senki véleményére adni. Őt valamiért mégis bántják ezek a dolgok.
Az új párja is visszahallotta a dolgokat, szerintem kételkedik is a barátnőmben, mert ő nem tudja neki azt az anyagi biztonságot megadni.
N a, megint a kedves baratok. Miert nem fogjak be a szajukat, miert itelkeznek, foleg olyanon amihez semmi kozuk.
Volt egy baratja, vege lett, most van egy uj. Mi a baj ezzel?
Egy honap vagy 6 honap, nem mindegy neked es a tobbieknek?
Amugy ez ugyanolyan eset, mikor egy ozvegyeet megszolnak, mert egy ev alatt lesz uj parja, ujbol hazaosdik. Kinek mi koze hozza? Most akkor baratnod, vagy egy ozvegy szalassza el a lehetseges boldogsagot, mert hat "meg nem illene"? Ilyen hulyeseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!