Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Válás, nagy szerelem után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás, nagy szerelem után tudsz újra szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Voltatok olyan helyzetben, hogy szerelemből házasodtatok, gyerekek is születtek, de valahogy megromlott minden... Elváltatok, de valahogy még mindig úgy érzed szereted őt, ám talán mégsem folytatnád újra...mikor múlik el az érzés, ha jön egy új szerelem? vagy megpróbálnátok újra?

2014. márc. 18. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Az igazi szerelemre mindig is emlékezni fogsz. Ugyan jöhet egy új szerelem, de az igazira egész életedbe emlékezni fogsz (soha nem felejted el azt az érzést), és általában egy igaz szerelem van az ember életében.
2014. márc. 18. 23:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de azt honnan tudom, hogy nem a következő lesz e az. Úgy értem, ha vége lett a kapcsolatnak, mert nem működött, akkor lehet, hogy mégse az volt az igazi, nem?
2014. márc. 19. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos soha többé nem lehetsz szerelmes. Az agyad és a tested is tiltakozni fog ez ellen, sajnálom.
2014. márc. 19. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, nem értem miért kell ironizálni... ha lennél ilyen helyzetben, egyáltalán nem könnyű, amíg nem jön a következő...
2014. márc. 19. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
én is voltam szerelmes 10 éve azóta sem szerettem másba.
2014. márc. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!