Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy fiú aki nagyon kedves, de nem vagyok belé szerelmes akkor, hogy tudnám megszeretni?
1.) Képtelenség erre kényszerítened magad. Ez vagy jön, vagy nem.
2.) Ha kényszeríthetnéd sem lenne jó.
Ez érdekes kérdés... én férfi szemszögből mondom ezt: egy lányba való szerelembe eséshez két dolog kell nekem: legyen szimpatikus nekem nagyon & gondoljak rá sokat. A többi jön magától. Amióta ezt tudom, ki tudom védeni, hogy beleszeressek valakibe, akibe nem kéne. Persze kell az is, hogy külsőre vonzzon valamennyire, de itt most nem kell a média által reklámozott hülyeségekre gondolni. Csak legyen helyes. :) Lehet csak én vagyok ilyen persze... azért akárkibe nem tudnék szerelmes lenni! Mindenképp nagyon szimpatikusnak kell lennie.
23/F
Csinálj úgy mintha.
Nem is tudom hol, talán kinában, vagy japánban, vagy valahol... a színi előadásokkor tilos volt a szerelmet eljátszani mert tényleg kapcsolat alakult belőle, ami gondot okozott amikor már eleve házas viszonyban éltek a színészek. Nézd meg a sztárvilágot, hogy hány híresség talál egymásra miután a vásznon eljátszották a partneri viszonyt.
Szóval csinálj úgy mintha, és egyszer csak ott lesz. :P Egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!