Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás/válás után alig egy hónappal a nő újra szerelmes. Jogosan feltételezhetik róla, hogy az exét nem szerette, csak a pénzéért volt vele?
Barátnőm mindenkitől azt hallja vissza, hogy mekkora egy pénzéhes r.banc. 3,5 év után a vőlegénye szakított vele, elhagyta egy másik nőért akivel fél éve viszonya volt.
(Hozzáteszem a barátnőm se volt hűséges)
Szakításkor mindenkinek elmondta, hogy ő mennyire szerelmes az exébe, megbocsátaná neki ezt a rossz döntését stb.
Nem telt el egy hónap, a közösségi oldalon azzal dicsekszik, hogy milyen boldog az másik pasival. (Szóltam neki, hogy ezt nem kéne)
Most pedig a vállamon sír (átvitt értelemben), hogy róla azt beszélik, az exét nem is szerette csak a pénz miatt volt vele. Hozzáteszem, tényleg elég vastag a pasi pénztárcája. (Emellett egy alkoholista, "igénytelen" disznó... A nőket lenézi, akit lehet megaláz. Csak érdekből tartja bizonyos "barátaival" a kapcsolatot.)
Nem foghatom a barátnőm kezét, hiszen felnőtt nő. De kifogytam a szavakból, amit vigasztalásképp mondhatnék neki.
"Szakítás/válás után alig egy hónappal a nő újra szerelmes. Jogosan feltételezhetik róla, hogy az exét nem szerette, csak a pénzéért volt vele?"
Inkább önállótlan, és nem pusztán szerelmi partnernek kell a társ neki.
Arra tippelek, nincs saját lakása, és az "ex"-nél lakik, és ez az új ember fogja biztosítani a lakhatását, tehát egyenesen őhozzá költözik az előzőtől.
Eltaláltam?
ma 14:01
Régen rossz az egész,én megmondtam,hogy egy kapcsolatban teljesen tiszta lappal lehet belekezdeni,mert előjönnek a gondok.Amíg ezzel foglalkozi,hogy ki mit gondol,és a te válladon sír erről,igen is még vannak ott érzelmek.Ha nem lenne,akkor nem kavarná fel,és nagyívben lesz..arná szerintem!Arról nem beszélve,hogy írtad,hogy az új pasi bizonytalan abba,hogy megtudja e neki adni az anyagi biztonságot stb.Már régen rosszul indul,ha ilyen kételyek felmerülnek egyik vagy a másik emberben.Nem véletlenül mondják,hogy úja kapcsolatba,csak akkor érdemes belekezdeni,ha a régit teljesen letisztázták és hagynak időt maguknak.1 hónap arra baromira kevés,bárki,bármit mond,főleg ha meg is csalták.Egyébként oké,hogy a pasi megcsalta,de írtad,hogy a barátnőd is megcsalta őt.A kedves barátnőd nem elöbb csalta meg a pasit,mint a pasiőt?A pasi nem azért csalta meg,mert kiderült,hogy a drága barátnőd félrekefélt?Ezek a tények eléggé fontosak,mert ha így történt ahogy feltételezem,akkor a barátnődnek most szerintem a barátnődnek nem kellene új kapcsolat ilyen hamar.Én merek neked állítani,hogy a barátnőd csalta meg elöbb,és lehet a pasi pont azért csalta meg,mert számára ez kiderült.Szóval a kedves barátnődet én nem félteném annyira.
A barátnőm az édesányjánál lakik. Előtte valóban az exénél lakott.
És tul.képp az új srácnak van lakása... de nem hinném hogy a barátnőm oda akarna költözni.
A barátnőm lépett félre előbb.
Kérdező, kiábrándulni hamar ki lehet egy emberből. Sőt, szerintem az elhidegülés már bőven a kapcsolat alatt elkezdődött, ezt alátámasztja, hogy az együttlétük alatt lefeküdtek másokkal is.
Aki kibeszéli, azt egyelőre le kell szarni, minden csoda három napig tart. Majd jön egy új téma, és majd arra fognak ráugrani, ezt meg elfelejtik. Az, hogy bosszantó az viselkedésük, azt elhiszem, engem is zavar, ha valaki úgy mond elítélő véleményt, hogy nem is ismeri igazán a feleket.
A barátnőd egy dolgot már most megtehet: szelektálja a barátait, ismerőseit. Ennél nincs is jobb alkalom, mert most látszik igazán, hogy ki kedveli és ki nem.
Naná, hogy a pénz motiválja. Nem is értem a kérdést. Ezt csak női szemüvegen át lehet másképp látni.
Megvan mindenem, kicsit leszólom a palimat mindenki előtt (te írtad, hogy miket mondott róla), nyilván a pasas véleményét te se kérted ki. A nőci lassan elunja magát. Félrek@r. Aztán szakít. Ő sír. Őt sajnálják. Pedig szerelmes. Dehogy az, csak hiányzik az a biztonság neki, amivel elégedett volt, mégse tetszett neki. Elnyerte méltó büntetését. Ennyi. Aztán FB-ozzon, büszkélkedjen. Ez pont oyan, mint itt mindenki: hibátlan vagyok, boldog vagyok. Csak a kisszobában sírom tele a párnám, de az önámítást játszom minden fórumon.
Ejh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!