Az a pasi aki gyászolja az elveszített családját, lehet ez mellett már újra szerelmes?
Nem halt meg a családja, csak szétment a feleségével a férfi, mert a felesége megcsalta nővel és férfival egyaránt. Ezek után adott még egy esélyt a nőnek, de mégse ment. Ismét megcsalás lett. Utána végleg szétmentek, mert hát ha nem megy, hát nem megy a dolog.
Viszont a férfi a szétmenés után talált kapcsolatot. Kettő kapcsolata (1 hónapos) volt neki de bizonyos okok miatt nem működött. Most elmondása szerint megtalálta a nagy szerelmét, akivel össze is költözött már szinte, de még "gyászol" a férfi és emiatt nem adta még be a válópert.
Erről mi a véleményetek?
A pasi gyereke (1 van) és egész családja szereti az új nőt, jóban vannak.
Számomra valahogy felfoghatatlan, hogy hogyan lehetek szerelmes, ha még "gyászolom" az előző szakítást, külön költözést....
most vagy szerelmes vagyok már és 100%-ban szeretem a másikat, vagy még "gyászolgatok" de akkor nem kezdek még bele új kapcsolatba, nehogy megszívassam az új felet. NEM?! W T F ?!
Jó, de az új nőbe meg olyan szerelmes, hogy szinte "nem lehet lelőni" teljesen odavan érte az első pillanattól kezdve...
viszont ha ennyire "odavan" akkor meg hogy fér bele a gyászolás dolog? Mármint a múlt...akkor miért nem lehet elválni?
Miért kell húzni a válópert?
Egyébként pont azt nem értem, hogy a normális nők miért szívnak mindig az ilyen ri.bancok miatt...(?)
tudom, hogy semmi közöm hozzá, de érdekel ez az eset.
Mikor szakított végleg a feleségével, mennyi ideje van együtt az új barátnőjével?
Az nekem kicsit fura, hogy nem adta be a válópert. Az, hogy gyászol, érthető. Nagyon szeretthette a feleségét, ha képes volt megbocsájtani neki. Egy ilyen szerelem nem múlik el egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!