Mit csináljak, ha nagyon szerelmes vagyok egy pasiba a férjem mellett?
"Úgy érzem, minden áron nekem az a pasi kell"
Erre szerinted mit lehet mondani? Ha itt pár internetező,akiket nem is ismersz azt mondja,hogy felejtsd el és maradj a férjeddel,akkor holnaptól nem gondolsz rá és minden megy a régiben? Ez a te döntésed,hogy mennyire vagy képes a bugyidban tartani magad és szereted-e annyira a férjed,hogy inkább őt válaszd.
Akkor mégsem éltek olyan jól a férjeddel:(
Ebben az esetben inkább a józan eszedre hallgass, a családodról van szó, egy férfi sem lehet fontosabb a gyerekeidnél.
Szépen tud udvarolni? :D
Te erre akarod építeni a jövődet és ezért rúgod fel a házasságod? Vicces vagy. Ez a rész hamar elmúlik,gondolom a férjed is udvarolt és most mégis meguntad.Így nem lehet hozzáállni egy kapcsolathoz,hogy addig jó,amíg megvan az izgalom és a gyomorgörcs meg a szép szavak.Kár volt gyereket szülnöd,mert így csak kicsesztél két olyan emberrel,akik megérdemelték volna,hogy teljes családban nőjjenek fel.
Udvarolni? Már ne megbocsáss, de minden pasi szépen tud udvarolni, amíg szét nem teszed nekik a lábad!
Igaza van az előttem szólónak: csak a gyerekeiddel szúrsz ki! Igen, neked is jár a boldogság, de ezen az előtt kellett volna gondolkodnod, hogy szültél két gyereket!
Ez a pasi is jó barát lehet ha neked udvarol!
Igen jogod van boldognak lenni.
De a gyerekeidnek is!!
A szenvedély el múlik hidd el.Mindenki életében vagy ilyen időszak amikor úgy érzed változás kell,de ha megbeszéled a férjeddel és együtt új dolgokat fedeztek fel hidd el az a másik már nem is lesz izgalmas:):)
Ne legyél butus!Boldogságot nem csak egy férfiban lehet megtalálni!A gyerekeid nagyon sokat fognak még adni, na meg a család:)amibe a férjed is beletartozik!
8 év után még a legnagyobb szerelem is alábbhagy, nem vibrál már úgy egy kapcsolat sem, viszont ez még nem ok arra, hogy megcsaljuk a férjünket.Inkább arra törekedj, hogy újra közelebb kerüljetek a pároddal egymáshoz, ha szerettétek egymást, újra lángra lehet a tüzet lobbantani.
Nem értem mi a célod? Titokban szeretőt tartani? Vagy édes hármasban nevelni a gyerekeket? Vagy elhagyod a családodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!