Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon szerelmes vagyok egy pasiba a férjem mellett?

Figyelt kérdés
Több éve élek a férjemmel, két közös gyermekünk van. A közelmúltban bele szerettem a férjem ismerősébe, mondhatni hogy a csaldunk barátjába. Férjemmel jól élünk, igaz egy kicsit el laposodott a házasságunk, de szépen neveljük szeretetbe a két fiunkat. Úgy érzem, minden áron nekem az a pasi kell.
2011. máj. 2. 13:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Ha egy kapcsolat ellaposodik, nem megcsalással kell változtatni.

Beszélj a férjeddel tök nyiltan erről. Mondd meg neki, hogy neked hiányzik a ..... ami. Ha megérti változtattok együtt, és újra egymásra találhattok még. Ha nem vagy nyílt vele, akkor erre esély sincs. Akkor lehet, hogy megteszed a bűntudatos lépést, ami per pillanat jól fog neked esni. No de kiszúrsz magaddal is, mert innen a házasságodat még nehezebb lesz rendbehozni (ha akarod egyáltalán), megbántod a férjed, aki nem is érdemli igazán meg, a gyerekekről nem is beszélve, hogy mit gondolnak rólad.

Ez azért nem oly egyszerű, hogy nekem is jár még a boldogságból. Igen, de előtte tisztázd le a dolgokat. Akkor lehetsz boldog csak. Ha megcsalnád tényleg azt hiszed boldog lehetnél? Adj esélyt magatoknak, nyílj meg, hogy neked mi hiányzik, és ha ez nem változik, akkor lépned kell, mert kérsz még a boldogságból. Így már a gyerekek is másképp élik meg, ha külön mentek, és úgy csinálod, mintha hazudsz. Elvégre a gyerekeknek is példát kellene mutatni ezügyben is.

Őszinteség, nyíltság, egyenesség, lehet, hogy hosszabb út, de biztosabb.

2011. máj. 7. 03:27
 32/42 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Én 29 éves fiú vagyok, 2 kislányom van és 9 éves kapcsolatom. Hasonló okokból mint te én is félreléptem és már fülig szerelmes vagyok a 'szeretőmbe' ami kölcsönös és már hónapok óta tart mellékesen már a párom is tud róla. De elkövettem egy óriási hibát: úgy kezdtem bele ebbe az egészbe hogy a párom sem közönbös számomra. A saját lelkiismereted fog az örületbe kergetni ha nem vagy benne teljessen biztos hogy képes vagy feladni a családod egy új szerelemért. Amugy felmérések azt bizonyítják hogy ha a nő kacsingat félre egy kapcsolatból az majdnem biztos hogy szakítással végződik. Ezekről órákat tudnék beszélni sajnos. A lényeg hogy ha lelkis vagy, fel fog őrölni a dolog...
2011. máj. 7. 08:07
 33/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értékes hozzászólásokat. Valahol mindenkinek igaza van.
2011. máj. 7. 09:38
 34/42 anonim ***** válasza:
25%

Te irtad: Úgy érzem jogom van a boldogsághoz, megvalósítsam önmagamat. - rosszul erzed! Abban a pillanatban hogy szaporodtal, onnantol neked az a kotelesseged, hogy az utodaidnak mindenbol a legjobbat biztositsd, hogy olyan polgarokka neveld oket, hogy en, mint embertarsad, azt mondhassam, hogy koszonom, hogy ilyen kellemes, megbizhato felnotteket neveltel, es nem azt, hogy te is inkabb mentel volna moziba...

Onmagad megvalositasa a csaladodban valo boldogsag kereses, a ferjed es a kolykok eltartasa es gondozasa. Ha ezt nem igy latod, akkor jobb lett volna ha az egeszbe bele sem kezdesz 8 evvel ezelott!

Szaporodtál?Te úgy is a nőkről,mint ha személyiségtelen tényészkancák lennének.

Én és párom 10 éve vagunk együtt GYEREk nélkül,egyiknk se akar,szerintem sokan elharmakodva szülnek bele a kapcsolatukba ,és utána ottvan egy akadály.

A gyerek mmiatt meg egy nőnek se kötlessége a szarban megnyomorodni,persze vannak akik a saját lányukat is vissazkergetik az allkoholista brutális férjük mellé,mert hát a hülye kötellség,szánalmas.

2011. máj. 7. 13:32
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy szerelmes hanem az hogy nincs benne annyi gerincesség hogy a férje és a gyerekei elé álljon és őszintén elmondjon nekik mindent. Egyébként egy fellángolás sem ér annyit hogy eldobjam miatta a családomat, a férjemet és főleg nem a gyerekeimet.
2011. máj. 7. 15:54
 36/42 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Teljesen átérzem a helyzeted! Ugyanebbe a cipőbe járok én is! Két gyerek, férj, 17 év házasság,és egy igen szexi rendőrbácsi! Hatalmas a vonzalom kettőnk között,de valahogy egyikünk sem mer lépni.Szerintem a család miatt,mert neki is van.Hogy mi lesz a vége nem tudom,de ha a jóisten is úgy akarja egyszer úgyis az egymáséi leszünk.
2011. máj. 11. 10:17
 37/42 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,megírhatnád hogy alakul az életed,nagyon érdekel engem! Köszönöm :)
2011. máj. 11. 11:07
 38/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Döntöttem vége a kilengésemnek. A józan eszemre hallgattam és a férjem mellé álltam. A harmadikat is megunnám úgylehet. A két gyermeket nézem meg azt, hogy a férjem egy rendes ember így nem érdemelte meg amit tettem tennék vele. Javalom neked is, hogy nebolondulj meg, részedről is csak gondolom egy pillanatnyi fellángolás lehet. Nem vagyunk mi ribancok, hogy ilyet csináljunk. Mert azért beláthatjuk, hogy ez nem tisztességes dolog. Irány a megújulás!
2011. máj. 13. 12:52
 39/42 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kedves Kérdező, jól tetted, hogy a józan eszedre hallgattál.Egy család sem lenne szabad, hogy szétmenjen holmi hirtelen támadt fellángolás miatt. Lássuk be, hogy mindig a nő tartja össze a családot, a gyerekeknek pedig nem az anyukájuk szeretőjére van szüksége hanem az apjukra.

Örülök a döntésednek:)

2011. máj. 13. 13:15
 40/42 anonim ***** válasza:

Örülök döntésednek. Tudod ez benne van a pakliban mikor kimondjuk az igent. És a te helyzeted nem rossz.

Egyszer lent, egyszer fent.

2011. máj. 13. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!