Elköteleznétek magatokat valaki mellett a gyereketek érdekében? (mostohaapa, nem kellenne nélkülözni, jo ovi, suli ilyenek, szeretet stb) Még akkor is ha én nem vagyok szerelmes belé!?
Ugy gondolod, hogy az kesobbiekben nem fognak kiutkozni dolgok ha most se erzel semmit?
A gyerek erdeke az is, hogy nyugodt korulmenyek legyenek, hiaba van meg minden, ha kesobb hazamegy es azt latja anyu nem boldog.
A gyerek nem hulye, megerzi akkor is, ha azt mondod semmi baj kicsim.
Mert ha most nem szereted, kesobb ha esetleg surlodas lesz, azt nem ugy fogod lereagalni, mintha szeretned.
Az meg akkor kinek lesz jo?
"Jo ovi, suli ilyenek, szeretet stb"
Kicsit furan termekek lennenek.
Szerintem fejts ki kicsit jobban a koztetek levo viszont, mert erre fogsz kapni nehany beszolast, mert minteni azt fog gondolni amit akar.
Nem voltam még ilyen helyzetben mióta megvannak a gyerekeim, lehet hogy értük mindenre képes lennék, de így az a véleményem hogy nem mennék bele ilyenbe.
Mivel nekem pl. ahhoz hogy szexelni tudjak a párommal, kevés csak "szeretnem mint egy embert" és attól nem fogom megkívánni ha tudom hogy MILYEN JÓ APA és hogy gondoskodik a gyerekekről.Csak akkor ha férfiként nézek rá.
Ha meg nincs szex, az egy idő után úgyis felőrli a kapcsolatot. Ez az eddigi tapasztalatom.
biztos, h nem.
max, állami oviba jár a gyerek, de boldogság lesz és béke. ami neki sokkal, de sokkal fontosabb, mint az ovi, suli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!